Lederskifte i Veidekke Agder

Are Westbye (37 år) går over i stilling som administrerende direktør i Veidekke Agder AS fra 1. september 2012.

Westbye har jobbet i Veidekke siden han var ferdig utdannet sivilingeniør ved NTNU i 1999, og han kommer fra stillingen som Veidekkes avdelingsleder i Kristiansand.

Han har tidligere jobbet i Veidekke distrikt Bergen og i Block Berge Bygg AS før han begynte i Veidekke Agder i 2008.

- Jeg er meget fornøyd med at Are blir ny administrerende direktør i Veidekke Agder. Hans solide kompetanse og varierte erfaring gjør meg trygg på at han er den rette til å føre Veidekke Agder videre mot nye mål og resultater, sier regions- og styreleder Helge Opedal.

Dagfinn Røkenes fortsetter i Veidekke og blir med i utviklingen av selskapet videre.

- Etter mange år som leder, og de siste 5 årene som administrerende direktør for Veidekke Agder, ønsker jeg andre utfordringer. Det har vært noen meget givende år, men også noen krevende perioder, og jeg føler at det er riktig å gi stafettpinnen videre nå, sier Dagfinn Røkenes.

- Dagfinn Røkenes har vært svært sentral i mange år med å bygge den sterke posisjonen Veidekke Agder AS har på Sørlandet, men jeg forstår Dagfinn når han nå ønsker avløsning fra rollen som administrerende direktør. Jeg er glad for at vi dermed kan benytte Dagfinns kunnskap og krefter til andre viktige oppgaver i Veidekke, avslutter Opedal.