Bermingrud bygger for Brødrene Dahl

Bermingrud Entreprenør Østfold AS har vunnet konkurransen om utvidelse av sentrallageret til Brødrene Dahl på Langhus.

Kontraktssummen er på 126 millioner kroner eks. mva. Utvidelsen er et nytt høytlager med en grunnflate på 7.600 m2 og 25 meter. Høylageret er et avansert automatikklager. Arbeidene er igangsatt og skal være ferdigstilt desember 2013.

Med denne utvidelsen skal Brødrene Dahl doble eksisterende kapasitet. Det er en utfordrende oppgave da det skal være full døgn drift på anlegget i hele utbygningsperioden. Byggelder firma BRICK AS er engasjert som byggherrerepresentant.

Prosjektsjef Tore Holte i Bermingrud Entreprenør Østfold AS er stolt og ydmyk over å ha blitt tildelt oppdraget. - Dette er et komplisert og avansert teknisk prosjekt noe som passer vår organisasjon bra. Dette er en type bygg vi har stor erfaring og kompetanse med, samt at vi har med oss solide og kompetente rådgivere og underentreprenører. Vi gleder oss over å ha fått denne tilliten og vi vil gjøre vårt ytterste for å gjennomføre prosjektet innefor avtalt tid, pris, kvalitet og ikke minst ivareta HMS og den interne logistikken underveis.

- Med dette prosjektet styrker Bermingrud Entreprenør Østfold AS ytterligere sin ordrereserve og markedsposisjon i Follo, sier daglig leder Per Nesbakken.