Daglig leder

Håndverkeriet AS ble etablert i 1987 og omsatte i 2011 MNOK 56 med 31 ansatte. Prognosen for 2012 er en omsetning på MNOK 75 med et resultat på MNOK 2,5. Bedriften er lokalisert i Nydalen i Oslo.
Ca. 80 % av arbeidet som utføres ligger innenfor Oslo med resten i nærområdene. Selskapet driver i det alt vesentlige komplette leveranser innen rehabilitering og oppussing for offentlige institusjoner og private eiendomsselskaper. Håndverkeriet AS har selv tømrer/maler/byggtapetsermestere og håndverkere innenfor de samme fagene.
Selskapet har rammeavtaler med blant annet Oslo universitetssykehus HF, Undervisningsbygg KF og Bærum kommune. De største oppdragene for private eiendomsselskaper er i øyeblikket for Venstres Hus, og for Olav Thon Gruppen.
Selskapets hovedaksjonær siden 1999 er styreformann og eier 63 %. Nåværende daglig leder eier 30 %. Han går over i stilling som senior prosjektleder fra ny daglig leders tiltredelse.
Eierne/ styret tror det er et betydelig vekstpotensial innenfor dagens markedssegmenter. Til å lede selskapet i denne veksten søker selskapet nå etter en leder med sterk orientering mot salg og relasjonsbygging.
Som den rette personen er du drevet av en gründers trang til å bygge organisasjon og skape resultater. Dagens hovedaksjonær er 65 år, og tror bedriften vil ha godt av forynget eierskap i løpet av noen år. Insitamenter i form av eiermessig delaktighet vil være tilgjengelig for den som tar utfordringen.

FirmaDe4 for Håndverkeriet AS
Fylke
SøknadsfristSnarest


Daglig leder
salg – vekst - medeierskap


Oppgaver og ansvar


 Være drivkraften i kontakt med kunder og i salg og kontrahering
 Lede organisasjonen i løpende operativ virksomhet
 Sørge for klare mål, styring av risiko og håndtering av avvik


Kvalifikasjoner


 Dokumenterte resultater som linjeleder i byggrelatert virksomhet
 Solid erfaring fra salg i prosjektrettet virksomhet
 Relevant teknisk/økonomisk utdannelse
 Lang og relevant erfaring som mester kan kompensere for høyere formell utdannelse


Personlige egenskaper


 Gründertype med fremtredende salgsegenskaper
 Har overblikk, viser innlevelse og sprer entusiasme
 Er strukturert, målorientert og resultatfokusert
 Har god økonomiforståelse og kremmerånd

 

Vil du vite mer? Ta kontakt med styrets leder Anders Huitfeldt, telefon 97 59 78 18, eller vår rådgiver i De4 Esten Solberg, telefon 93 25 25 11. Se fullstendig utlysning på www.de4.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad sendes innen 10. september til: esten.solberg@de4.no

Vis flere stillinger: