Anleggsleder Bygg

Rett Bemanning / StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte rekrutterings- og bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Vi oppnådde 40 % vekst i både 2010 og 2011, om forventer en omsetning i 2012 på NOK 220 mill. Rett Bemanning / StaffUp har i dag 33 lokalt eide kontorer i Norge og Sverige. www.rettbemanning.no

FirmaMT Højgaard via Rett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

MT Højgaard er Danmarks ledende bygge- og anleggsforetak og har et mål om å være bransjeledende.Vårt byggefirma - Construction - utfører alle typer bygge- og anleggsoppdrag, både i Danmark og i utlandet. Dette omfatter såvel bolig- og forretningsbygg som institusjons- og skolebygg, samt alle former for ombygnings- og rehabiliteringsoppgaver.

MT Højgaard Gruppen eies av børsnoterte selskaper og ble dannet i 2001 etter en sammenslåing av selskaper, men med en historie tilbake til 1918.
Arbeidsfeltene er anlegg, bygg, mining, offshore stålbroer etc..MT Højgaard har ca. 5000 medarbeidere, omsetning 2011 var 9,3 Milliarder DKK. Hovedkontoret ligger i København, med flere avdelingskontorer i Danmark.
Gruppen har mange internasjonale oppdrag innenfor sine ulike arbeidsområder med erfaring fra bygge- og renoveringsprosjekter verden rundt.

MT Højgaard Norge AS er fra 2010 etablert i Oslo, Skøyen og har en god ordreportefølje, bl.a. Hardangerbroen, som skal stå ferdig 2013.

Vi arbeider prosjektorientert og deler vår kunnskap med våre kolleger og øvrige samarbeidspartnere. Derfor har DU gode muligheter for å utvikle deg både faglig og personlig som medarbeider hos oss.



ANLEGGSLEDER - OSLO - SKØYEN

Kontoret teller nå 9 medarbeidere og vi ønsker å knytte til oss flere dyktige medarbeidere. Du har ambisjoner og ønske om faglig og personlig utvikling samt lyst til å delta i den videre utvikling av avdelingen.

Firma: Rett Bemanning for MT Højgaard Norge AS
* Søknadsfrist: Fortløpende
* Arbeidssted: Skøyen, Oslo



DIN BAKGRUNN OG ERFARING

* Anleggsleder,sivilingeniør, ingeniør bygg eller tilsvarende, gjerne også med håndverksutdanning
* Erfaring og solid bakgrunn fra tilsvarende arbeid og innovativ
* Gode samarbeidsevner
* Målrettet
* Vant til å arbeide i team
* Godt humør



OPPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER

* Ansvar for anlegget fra start til overlevering.
* Arbeidsområde som vanligvis tillegges en anleggsleder.



DU TILBYS

* Selvstendig og ansvarsfull stilling med faglig og personlig utvikling
* Stor påvirkning også av Oslo-kontorets videre utvikling
* Lønn og ansettelsesvilkår som matcher dine kvalifikasjoner
* Kan trekke faglig kunnskap, erfaring og støtte fra gode kolleger, også internasjonalt
* Spennende opplevelser i et internasjonalt miljø
* Muligheter for deltakelse på MT Højgaard Academy

Stillingen rapporterer til daglig leder.

Ta gjerne kontakt med Rett Bemanning Sandvika ved Partner Jan-Erik Kristiansen, tlf. +47 91 32 22 32. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Søk stilling:

http://www.rettbemanning.no/CM.php?PageID=145701&jaid=1553

Vis flere stillinger: