Veidekke bygger boliger i Sandnes

Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg AS har fått i oppdrag å bygge leilighetsprosjektet Nygaardshagen i Sandnes for Jærtunet AS.

Jærtunet A/S eies 50/50 av Veidekke Eiendom og Trend Eiendom. Kontraktssummen er 117 millioner kroner ekskl. mva. og prosjektet skal oppføres i totalentreprise.

Prosjektet som ligger i Sandnes sentrum, blir på til sammen ca. 9.500 m² fordelt på to etasjer med parkeringskjeller, fire blokker med 48 leiligheter inkludert et næringslokale på 275 m2. Bygget får en god beliggenhet med kort avstand til sentrumsområde i Sandnes. Arkitekt er Arkitektkontoret Stav AS i Stavanger.

Prosjektet leveres som et energieffektivt bygg og skal utføres med fasader av bærende betongelementer. Elementene produseres i elementfabrikken til Block Berge Bygg på Klepp og leveres med malt overflate.

Grunnarbeider og riving av eksisterende bygg har allerede startet opp. Selve byggearbeidene starter opp nå i august og boligene er beregnet innflyttet i årsskiftet 2013/2014.

Dette er det tredje boligprosjektet Block Berge Bygg oppfører i distriktet for Veidekke Eiendom i samarbeid med lokale utviklere.