Setter søkelys på internasjonaliseringen av anleggsmarkedet

NFF ønsker å sette søkelys på internasjonaliseringen av det norske anleggsmarkedet.

Dette skjer ved at NFF ved Internasjonal komitee inviterer til Internasjonalt Forum 22. august.

– Her kommer representanter fra Jernbaneverket, Statens vegvesen og politisk nivå. Dermed blir de gode muligheter til meningsutveksling. Utenlandske aktører deltar også og vi håper på en interessant bli-kjent kveld og lufting av hvordan dette kan påvirke bransjen, sier Ruth G Haug til Byggeindustrien.

Trenden i det norske anleggsmarkedet er at kontraktene blir større og større. Dette medfører at store internasjonale aktører innen entreprenør- og konsulentvirksomhet har fattet interesse for dette markedet. Flere aktører fra Sentral-Europa er allerede inn og har vært det over noen år. Flere er i ferd med å etablere seg i Norge.

– Hvordan påvirker dette markedet, og hvordan utvikler bransjen seg med økt internasjonal konkurranse? Dette er spørsmål som NFF ønsker å få belyst i dette møtet. Vi håper at både byggherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører blir med på diskusjonen, sier hun.

NFF ved Internasjonal komitee inviterer til Internasjonalt Forum 22. august, kl. 16.30 – 19.30 hos Norconsult, Vestfjordgaten 4, Sandvika,

Mer om arrangementet finner du her