Ny prosjektleder i Sagstuen

Simen Berg Klemmetsen er ansatt som prosjektleder i Sagstuen fra 1. juni 2012, og selskapet melder også om god ordrereserve.

- Med jevn og god ordreinngang gjennom hele fjoråret og helt frem til i dag har det bygget seg opp en god ordrereserve og vi trengte således en dyktig prosjektleder for å trygge en god prosjektgjennomføring ute hos våre kunder. Vi er svært tilfredse med å ha fått Simen med på laget, skriver Sagstuen i en pressemelding.

Berg Klemmetsen er utdannet Ingeniør ved Swansea University i England, og vil være stasjonert ved Oslo-kontoret på Nedre Rommen. Her vil arbeidsoppgavene være prosjektledelse i forbindelse med gjennomføring av leveranser av Hydro Wicona-glass og fasadeprodukter, samt egenutviklede Sagstuen Panorama glass og aluminiumsrekkverk og balkonginnglassing.

AF-Bygg Oslo har valgt Sagstuen AS som leverandør av aluminium glassrekkverk til Dreieskiva, et betydelig stort boligprosjekt under oppføring i Lodalen i Oslo. Den nye prosjektlederen vil være tilknyttet dette prosjektet utover høsten, hvor leveransen blant annet består av å etablere bortimot 2. kilometer balkongrekkverk.