Prosjektleder betongrehabilitering

Entreprenørservice AS er et av landets ledende spesialfirmaer innen bygg- og anleggsvirksomhet som opererer over hele landet. Mer enn 5.000 spesialprosjekter innenfor arbeidsområdene boreteknikk, fjellsikring, injeksjon, betongrehabilitering og fundamentering er gjennomført siden firmaets start i 1962.Entreprenørservice AS er et heleid, frittstående selskap i Skanska Konsernet. Firmaets ca. 130 ansatteomsetter i 2011 for ca. 300 mill. kroner. Se også vår nettside www.entreprenorservice.no.

FirmaEntreprenørservice AS
FylkeAkershus
StedBærum
Søknadsfrist02.09.2012

Til vår avdeling for betongrehabilitering søker vi prosjektleder.

Trives du med utfordringer, og liker å jobbe med mennesker i et hektisk og spennende miljø? Entreprenørservice er en ambisiøs virksomhet med målsetning om å vokse betydelig i årene som kommer.

Avdelingen har 17 ansatte og en variert maskinpark. Avdelingen omsatte i 2011 for ca. 28 mill. kroner, og forventer en økning i 2012. Prosjektene som utføres ligger over hele landet. Våre kjerneområder er bruer, kaier, parkeringshus og dammer.

Stillingens hovedoppgaver er planlegging, ledelse og gjennomføring av våre prosjekter i nært samarbeid med linjeledelsen.

Er du løsningsorientert, har gode samarbeidsevner, har teknisk utdannelse, eller relevant praksis fra utførende entreprenørvirksomhet og er vant til å jobbe prosjektorientert, da tror vi du er den rette for oss.

Vi tilbyr:
Konkurransedyktige lønnsbetingelser
Opplæring og oppfølging
Kollektiv pensjonsordning
Et trivelig og spennende arbeidsmiljø
Bedriftsidrettslag

Ta kontakt med avdelingsleder Berit G. Petersen, tlf 971 71 734 for nærmere informasjon og eventuelle spørsmål.

Søknad sendes på e-post eller brev, til firmapost@entreprenorservice.no eller

Entreprenørservice AS
Rudssletta 24 - Postboks 4
1309 RUD

Søknadsfrist 02.september 2012.
 

Vis flere stillinger: