JELD-WEN med FSC og PEFC multisite-sertifiseringer

JELD-WEN har nå blitt sertifisert av Programme for the Endorsement of Forest Certification samt Forest Stewardship Council, Chain of Custody og Controlled Wood.

Disse multisite-sertifiseringene gjelder for alle JELD-WEN’s europeiske aktiviteter.

JELD-WEN har lenge vært fortaler for både FSC og PEFC. JELD-WENs britiske og franskevirksomheter har tilbudt FSC- og PEFC-produkter på markedet i mange år, og nå har JELD-WEN utvidet sine FSC- og PEFC-sertifiseringer til å omfatte alle virksomheter i Europa, fra Finland i nord til Frankrike i sør, heter det i en melding fra selskapet.

Alle JELD-WEN’s produkter er trebaserte.

- Vi har en bærekraftig politikk på tømmerområdet, og er svært stolte av å ha oppnådd multisitesertifiseringer for våre europeiske aktiviteter. Vi har valgt FSC og PEFC, fordi vi deler deres engasjement for bærekraftige prosesser. Videre er begge programmene bredt anerkjent blant våre kunder. Vår politikk er å tilby våre kunder et så bredt utvalg av sporingssertifiserte produkter som mulig. Akkurat nå har vi både FSC- og PEFC-dører til salgs rundt om i Europa, sier Christian Frisk, JELD-WENs europeiske CCO