Habberstad ny daglig leder i Ingeborg Beslag & Låssystemer

1. august tok Mette Vik Habberstad over som daglig leder i Ingeborg Beslag & Låssystemer AS. Ingeborg Haukerud blir arbeidende styreleder.

Mette Vik Habberstad kom til IBL fra museet ”Eidsvoll 1814”, der hun var administrasjons- og økonomileder og har bred erfaring i økonomistyring, administrasjon og ledelse.

Hun har jobbet som lederassistent og assisterende daglig leder i IBL det siste halvannet år og får nå som daglig leder ansvar for den operative driften. Hun er meget godt fornøyd med utviklingen i firmaet og ser at 2012 også ligger an til å bli et bra år for IBL.

Ingeborg Haukerud har 23 års erfaring i bransjen og er Norges første kvinnelige låsesmedmester. Hun startet IBL i 1998 og har gradvis bygd opp firmaet fra et enkeltmannsforetak til et aksjeselskap med 15 ansatte som i dag omsetter for 15 millioner. IBL er et TrioVing sikkerhetssenter, medlemmer i foreningen Norske Låsesmeder, og som godkjent opplæringsbedrift utdanner de låsesmeder.

Ingeborg Haukerud ønsker som arbeidende styreleder/eier å få mer tid til å løfte firmaet ytterligere med å videreutvikle IBL. Arbeidsoppgavene blir å jobbe med strategi, langsiktige planer, kvalitetsstyring, markedsføring og konkrete prosjekter.

I styret sitter også Tone Foss By i Foss Fabrikker AS og Elisabeth Aase i Aase Byggeadministrasjon AS. Til sammen står disse tre bedriftene for en omsetning på ca 140 millioner og sysselsetter 70 personer.

Elisabeth Aase har nettopp gjort det samme som Ingeborg nå gjør; å ansette daglig leder og fokusere på ytterligere videreutvikling av Aase Byggeadministrasjon som arbeidende styreleder.

Tone Foss By styrer i dag hele familiekonsernet og er en betydelig aktør i norsk næringsliv. Både som daglig leder, styreleder og styremedlem i flere bedrifter. IBL er veldig fornøyd med å ha et så solid styre til å bidra til å nå sine mål.

IBLs største prosjekt så langt i år er leveransen til Entreprenør ØIE i forbindelse med utbyggingen av Strømmen Storsenter. I tillegg strømmer kundene til IBLs butikk, lager og kontorer på industrifeltet på Jessheim.

IBL merker økt etterspørsel etter service- og vedlikeholdsoppdrag for bedrifter og privatkunder. Det siste har nok sammenheng med at det stadig leveres mer avanserte systemer. Det blir som med en bil, hvis du kjøper en ny bil i dag, leverer du den inn på service etter leverandørens anbefalte intervaller.

IBL leverer låser, beslag, adgangskontroll, dørautomatikk, porttelefon, alarmer og kameraovervåkning. Ved jevnlig service og ettersyn øker det levetiden for produktene, sikrer at dører som skal være låst faktisk er låst og at rømningsdører åpner i en rømningssituasjon.

På kundelisten står bl.a.Jessheim Storsenter AS, Harald Kværner Eiendom AS, Statsbygg, Eide Entreprenør AS, BundeBygg AS, Entreprenør ØIE AS, Veidekke ASA og Odal Sparebank.