Skandinavias beste team innen vannmiljø søker:

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 900 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeOslo
Søknadsfrist30.11.2012

For COWI har VANN alltid vært et satsingsområde, vi har derfor samlet i en nasjonal Vanndivisjon alle våre mer enn 160 personer som dedikert jobber med vannfagene. Vi jobber også tett sammen med våre kontor i Danmark og Sverige, og du kan jobbe på internasjonale prosjekt om du ønsker.

Sentralt for en bærekraftig utvikling av vårt samfunn er vann, om det handler om rent drikkevann, vann som element i byutvikling, restaurering av sjøer og bekker, COWI vil være der som en komplett leverandør av vanntjenester! De miljømessige utfordringene vi står overfor er formidable. Vi må i løpet av de kommende årene rette opp for gamle synder, hvor vi har forurenset vårt grunnvann, brukt sjøer og fjorder som avfallsdeponi, har etterslep på infrastruktur og oversett flomfare ved nyetableringer langs vassdrag. Vi har verktøyene, blant dem Vann- og Flomdirektivene, men den praktiske gjennomføringen, med innovative løsninger innen naturbasert rensing, nytenkning for bruk av vann i bymiljøer, tverrfaglighet for å ta vare på vann i alle prosjekt, her skal COWI å ha den beste tilgjengelige kompetansen i Norge.

Ordrebøkene våre er fulle, og vi trenger hele tiden flere dyktige fagpersoner for å sikre vår innovative videreutvikling innen Vannmiljø. Vi har oppgaver som berører, men ikke er begrenset til:

 

  • * Grunnvann – forsyning, ressursundersøkelse, utnyttelse og beskyttelse. Sigevann og miljøovervåking
  • * Naturbasert renseteknologi for husholdningsavløp, overvann, gruveavløp, sigevann og industriavløp, in-situ behandling.
  • * Forurensning i naturmiljøet - spredning, eksponering og tiltak (avrenning fra gruvedrift, samferdselsanlegg, anleggsdrift, kommunal og industriell virksomhet, deponering)
  • * Vann i by - urban hydrologi, lokal overvannshåndtering, klimatilpasninger (flom/overvann)
  • * Naturgjenoppretting - restaurering av vassdrag og naturmiljø, limnologi og biologi
  • * Vannrammedirektivet – tiltak og karakterisering
  • * Miljørisiko, beredskap og konsekvensutredninger for georessurser, vannressurser og naturmiljø
  • * ROS –Vannrelatert
  • * Bærekraftig vann og avløp - hovedplaner og strategisk rådgiving innen vannressursforvaltning og VA

 

Deler du vårt engasjement for VANN, ta kontakt! Vi setter krav til deg som fagperson, men gir deg alle muligheter, vi vil ha deg med på laget, om du tør ta utfordringer!

Vi vektlegger
I denne ansettelsesrunden vil vi vektlegge at søker har noen års erfaring fra arbeidslivet. COWI ønsker medarbeidere med evne og vilje til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige prosjektgrupper. Høy faglig kompetanse og ønsket om å tilføre våre oppdrag og vårt interne miljø det lille ekstra er verdsatt. Videre vektlegges sosiale egenskaper og evnen til å møte og håndtere våre oppdragsgivere på en god måte.

Vi tilbyr
En utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter, blant annet med intern COWI skole, karrieresystem og konkurransedyktige ordninger/betingelser. Vi legger vekt på et godt faglig og sosialt miljø som gir inspirasjon og motivasjon i en hektisk hverdag. Mulighet for deltagelse i internasjonale prosjekter.

Arbeidssted
Primært Osloområdet, men også aktuelt med plassering ved andre COWI kontor.

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com 

Vis flere stillinger: