Produksjonsleder VVS / Elektro til Drammen/Holmestrand - SKA00016G

FirmaSkanska Tekniske Entrepriser
FylkeBuskerud
StedDrammen / Holmestrand
Søknadsfrist15.08.2012

Skanska Tekniske Entrepriser er et heleid spesialistselskap i Skanska Norge AS. Skanska Tekniske Entrepriser leverer tekniske totalentrepriser i bygg med ansvar for prosjektutvikling, prosjektering, produksjon/montasje og idriftsettelse.

 

 

Skanska Tekniske Entrepriser er i en meget positiv utvikling og vi søker etter Produksjonsledere med VVS- og/eller Elektro-kompetanse til Drammen/Holmestrand

 

Som Produksjonsleder har du en sentral rolle og din jobb er avgjørende for at prosjektet skal bli vellykket. Du er ansvarlig for at produksjonen styres slik at prosjektets mål for økonomi, kvalitet og fremdrift nåes. Du er et viktig forbilde både internt og eksternt og bidrar til å sikre at ingen arbeidsulykker skjer i prosjektet. En av dine viktigste arbeidsoppgaver er produksjonsplanlegging. Utarbeidelse av ukeplaner, 3-ukersplaner, teamarbeid og bruk av metoder utviklet i Skanska blir sentralt i din arbeidshverdag. Det er du som skal koordinere og involvere ressursene hos våre underentreprenører.

 

Produksjonslederens kvalifikasjoner

Du er tekniker eller ingeniør VVS eller Elektro og har erfaring fra produksjon, fortrinnsvis produksjonsledelse tekniske fag. Lang og relevant erfaring kan kompensere for utdanning. Som leder for produksjonsteamet må du ha gode samarbeidsevner, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

 

Vi tilbyr deg

Spennende og utviklende arbeidsoppgaver i et inspirerende miljø.

Et uformelt og godt faglig og sosialt miljø. Hos oss vil du ha gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du vil få mulighet til å delta i Skanska sitt Aksjeprogram for ansatte.

 

Har du spørsmål vedr. stillingene, kontakt Kjetil Eriksen på telefon +47 40 62 79 91 eller Anne Mette Moen på telefon +47 91 67 44 59