Prosjektleder VVS / Elektro til Drammen/Holmestrand - SKA00016F

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Tekniske Entrepriser
FylkeBuskerud
StedDrammen / Holmestrand
Søknadsfrist15.08.2012

Skanska Tekniske Entrepriser er et heleid spesialistselskap i Skanska Norge AS. Skanska Tekniske Entrepriser leverer tekniske totalentrepriser i bygg med ansvar for prosjektutvikling, prosjektering, produksjon/montasje og idriftsettelse.

 

 

Skanska Tekniske Entrepriser er i en meget positiv utvikling og vi søker etter Prosjektledere med VVS- og/eller Elektro-kompetanse til Drammen/Holmestrand

 

Som prosjektleder har du en nøkkelposisjon. Du har helhetsansvaret for de tekniske fagene i prosjektet fra start til overlevering. Det er du som skal sørge for at prosjektet styres slik at målene nåes og kundens forventninger blir innfridd. Du har ansvar for å ivareta og utvikle relasjonen til våre kunder og slik bidra til nye prosjekter. Du er et viktig forbilde både internt og eksternt. Det er ditt ansvar å følge opp Skanskas mål om null arbeidsulykker på prosjektet. Du setter mål for prosjektering, innkjøp og produksjon tekniske fag i prosjektet.

 

Prosjektlederens kvalifikasjoner

Du er tekniker, ingeniør eller sivilingeniør VVS eller Elektro, og har gjerne noen års erfaring i å lede tekniske entrepriser. Som prosjektleder blir du nærmeste leder for flere, noe som medfører at du må kunne involvere og skape engasjement, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

 

Vi tilbyr deg

Spennende og utviklende arbeidsoppgaver i et inspirerende, uformelt og godt faglig og sosialt miljø.

Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Du vil også få mulighet til å delta i Skanska sitt Aksjeprogram for ansatte.

 

Har du spørsmål vedr. stillingene, kontakt Kjetil Eriksen på telefon +47 40 62 29 91 eller Anne Mette Moen på telefon +47 91 67 44 59