Prosjekteringsleder - Skanska Stålfabrikken, Trondheim-REG00000M

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

FirmaSkanska Husfabrikken
FylkeSør-Trøndelag
StedØysand
Søknadsfrist15.08.2012

Stålfabrikken produserer stålkonstruksjoner i fabrikken på Øysand, for videre montasje på byggeplass. Øysand ligger i Melhus kommune, ca 15 km sør for Trondheim. Vi har nå utvidet produksjonsfabrikken - 6000 m2 med lyse og trivelige lokaler hvor sikkerhet, helse og arbeidsmiljø er i fokus. Vi har topp moderne utstyr med stor satsning på cnc-styrte maskiner og roboter.

 

Økt omsetning gjør at vi søker etter Prosjekteringsleder.


Prosjekteringsleder har ansvar for prosjekteringsprosessen.
Som prosjekteringsleder er du en viktig bidragsyter i forhold til å at prosjektet når sine målsetninger.

Du prosjekterer og tegner selv, og arbeider aktivt for å påvirke valg av løsninger og detaljer som fremmer sikker og effektiv produksjon.

Du videreutvikler BIM-kompetanse og 3D-konstruksjon i Stålfabrikken, dette i samarbeid med Skanska sin BIM-enhet.

Samarbeider med Skanska sine samarbeidspartnere på rådgiversiden.



Prosjekteringslederens kvalifikasjoner
Du er tekniker, ingeniør eller sivilingeniør og har noen års erfaring fra bygg og anlegg, gjerne fra teknisk tegning og prosjektering. Du må ha gode samarbeidsevner, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Vi tilbyr spennende og utviklende arbeidsoppgaver i et uformelt, inspirerende og godt faglig og sosialt miljø. Gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

 

Vi har konkurransedyktige betingelser, med både bonus- og aksjeprogram.

 

Gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Har du spørsmål vedr. stillingen ta kontakt med Adm.dir. Stålfabrikken Terje Mjøen på telefon +47 93 44 47 94 eller HR-sjef Anne Mette Moen på telefon +47 91 67 44 59.

Vis flere stillinger: