Efa vokser og styrker laget

Efa Elektro AS, spesialisten på energidistribusjon i bygg, er i fremgang, heter det i en pressemelding.

Efa representerer anerkjente produsentene av tavler, strømskinner, vern og pluggbar installasjon. De har en prosjektavdeling som kan skreddersy løsninger for de fleste behov.

Den gode utviklingen gjør at Efa nå styrker sin kompetanse ytterligere, med tre distriktssjefer, en ny produktsjef og ny leder for kundesenteret.

”Alle de nye medarbeiderne har solid praktisk erfaring fra faget”, sier salgs- og markedssjef Espen Schønningsen i Efa. ”Med alle brikker på plass i ledergruppen og et salgs- og markedsapparat som er fulltallig og forsterket, ser vi frem til å ta fatt på andre halvår”.

Ny leder for Efas kundesenter er Stig Børresen (45). Han har lang fartstid som montør, distriktssjef, produktsjef, markedssjef og konsulent hos ledende aktører. Stig får ansvaret for kundeservice og prosjektering, og sitter i Efas ledergruppe.

For å sikre optimal integrasjon mellom de to produktområdene strømskinner og pluggbar installasjon oppretter Efa en egen produktsjefstilling med dette som hovedfelt. Stefan Piirainen (27) har bakgrunn som montør, tavlemontør og ikke minst som prosjekterer av KNX/EIB anlegg, der disse produktene har en vesentlig rolle. Han vil inngå i et team på fem produktsjefer som alle har sine spesialfelt.

Ny distriktssjef Sørvest blir Bjørn Sola (48). Han skal ivareta den sterke utviklingen som Efa nå har i Rogaland og Aust-Agder. Bjørn har mange år bak seg med salg i grossistleddet. Hans gode relasjoner og enestående engasjement skal sørge for vekst i et strategisk viktig område for Efa. Bjørn blir en av syv distriktssjefer med hvert sitt definerte geografiske område.

Efa opplever solid vekst også i Midt- og Nord-Norge, der god innsats fra eksisterende distriktssjef har sørget for at det trengs økt bemanning. Ny distriktssjef Andre Løvdal (33) vil sammen med Lars Riise danne Efas nordligste salgsteam. Andre har montørbakgrunn og har de siste årene arbeidet som distriktssjef for en annen leverandør i samme område.

Efa har allerede to distriktssjefer i Øst, men styrker nå teamet med distriktssjef Tron Larsen (44). Han har solid erfaring som montør og tavlebygger, og de siste årene med prosjektering og salg hos en annen aktør i bransjen. Ekstra hyggelig er det at Tron tidligere arbeidet i Efa og nå velger å komme "hjem" igjen.