Prosjektleder Energiledelse markedsområde Nord - Forsvarsbygg utleie

Den beste arbeidsplassen er den som fungerer som en videreutdanning. Slik tenker vi, og det tror vi du gjør også. I Forsvarsbygg bruker vi mye ressurser på å utvikle våre medarbeidere og ledere. Det er nødvendig for å beholde de beste, og det er nødvendig for å plassere oss der vi ønsker å være, som ledende i vår bransje.

Forsvarsbygg er Norges største offentlige eiendomsaktør, og forsvarssektorens egen eiendomsekspert. Ingen kan mer enn oss om Forsvarets særskilte behov. Vi bygger og tar hånd om mange av landets mest særegne og krevende bygg, vi er hjem for menige og befal, og vi bidrar til trivsel på tusenvis av arbeidsplasser.

 

FirmaForsvarsbygg Utleie
FylkeTroms
StedBardufoss
Søknadsfrist15.08.2012

Ved Markedsområde Nord er det ledig fast stilling som Prosjektleder Energiledelse. Stillingen rapporterer til Leder Utleie. 

Markedsområdet er lokalt ansvarlig for utleie- og driftsresultatet innenfor tildelte eiendommer/geografi, med fokus på å yte behovsrettet service overfor leietagere og beboere. Markedsområdet forvalter, planlegger og utfører utleie- og eiendomstjenester etter avtale og i samarbeid med de landsdekkende tjenesteansvarlige. 

Driftservice har direkte ansvar for driftstjenesten innen MO-et og at den blir løst innenfor fastsatte rammer, målsettinger, lover og regler. På overordnet nivå utarbeides tiltaksplaner og tiltakspakker innen hvert område. Tiltakspakkene utarbeides, beskrives, kontraheres enten gjennom rammeavtaler eller gjennom utlysning i Doffin på overordnet nivå. Når de kommer til gjennomføring er omfanget beskrevet og kostnader avdekket. Da overtar markedsområdene ansvar for installasjon og oppfølging. 

Denne stillingen vil ha ansvar for alle tiltakspakker innen samme område og skal rapportere fremdrift og kostnad hver måned til program- og til energiansvarlig. 


Forsvarsbygg har som målsetting at vårt arbeidsmiljø skal preges av tverrfaglighet, mangfold og likestilling. Vi ønsker derfor en virksomhet hvor ansattes alder, kjønn og etnisitet er balansert. Vi ønsker å knytte til oss nye medarbeidere som kan påvirke bedriftskulturen positivt gjennom sin personlige og faglige kompetanse. 

Forsvarsbygg er underlagt Offentlighetslovens bestemmelser – jfr spesielt Offentlighetslovens § 25. 

Les mer om Forsvarsbygg på www.forsvarsbygg.no og på våre karrieresider www.forsvarsbygg.no/jobb.


 Arbeidsoppgaver



  • Stillingens ansvar:
  • Ledelse av tildelte tiltakspakker i gjennomføringsfasen og tidlig driftsfase inntil entreprenør/leverandør har dokumentert leveranse i henhold til kontrakt
  • Gjennomføring i samsvar med Forsvarsbyggs kvalitetssystem
  • God økonomi-, usikkerhets-, fremdrifts- og kontraktsstyring i samarbeid med kundens representant i eiendommen (bygget mv), ansvarlig for å delta i informasjons- og opplæringsaktiviteter, som sikrer at anleggenes funksjonalitet ivaretas til lavest mulig driftskostnad.


Vis flere stillinger: