Kristiseter skifter logo

Entreprenør M. Kristiseter AS skifter logo etter ferien.

Selskapet får samme profil som en rekke andre av Veidekkes datterselskaper, og logoskiftet vil synliggjøre slektskapet til Veidekke og viser en felles merkevare i tillegg til å synliggjøre at Kristiseter er et selvstendig selskap med gode relasjoner og godt ry i sitt foretningsområde.

Litt historie
Entreprenør M. Kristiseter AS ble etablert av Martin Kristiseter i 1945. Det var stort behov for entreprenører til gjenoppbyggingen av Åndalsnes som ble bombet under 2. verdenskrig.

I 1987 ble Jernbeton AS sin avdeling i Ålesund oppkjøp og drevet videre av Entreprenør M. Kristiseter Ålesund AS. I 1993 fusjonerte Entreprenør M. Kristiseter AS, Entreprenør M. Kristiseter Ålesund AS og Rauma Bygg AS. Dette dannet Entreprenør M. Kristiseter AS. I 2006 overtok Kristiseter entreprenørvirksomheten til Trygstad Bygg AS i Ålesund. I 2010 ble Entreprenør M. Kristiseter AS oppkjøpt av Veidekke.

Kristiseter i dag
Kristiseter er i dag et av de største entreprenørfirmaer i Møre og Romsdal. De har hovedkontor på Åndalsnes og avdelingskontor i Ålesund. Arbeidsområdet dekker hovedsakelig Møre og Romsdal, samt deler av Oppland. De bygger bl.a. næringsbygg, kirker, kulturhus, skoler, sykehjem, boliger, kaier og bruer. Selskapet har rundt 80 ansatte med stor del egenproduksjon innenfor tømring og betong.

- Vi ønsker å synliggjøre at vi er et Veidekke-selskap og at dette vil styrke vårt selskapsnavn og vår konkurransekraft. Samtidig synliggjør logoen at Kristiseter er et selvstendig selskap med gode relasjoner og godt ry i sitt foretningsområde. Den nye logoen vil bli innført etter sommerferien, skriver selskaet i en pressemelding.