NCC bygger i Fana

NCC Bolig har vedtatt byggestart for boligprosjektet Crescendo i Fana.

Anleggsarbeidene er allerede i gang på tomten, og leilighetene forventes å være innflytningsklare sommeren 2014.

Et nytt boligområde i Fana i Bergen tar form. I et allerede veletablert og populært boligområde skal NCC Bolig oppføre 70 nye leiligheter. Leilighetene varierer i størrelse fra 57-160 kvm, fordelt på 2-, 3-, og 4-roms. Alle med balkonger eller uteplasser.

Crescendo ligger på et høydedrag rett ved Lagunen Storsenter, og består av fem hus med varierende høyde og plassering. Høyhusene på åtte etasjer er splittet opp i tre slanke tårn, mens to av lavhusene gradvis stiger fra tre til seks etasjer som i et Crescendo. Ved å dele opp husene virker de mindre ruvende, og det skapes flotte uteplasser mellom og rundt byggene.

- Du bor luftig og solrikt på Crescendo og alt du trenger har du i gangavstand i nabolaget. Du får uten tvil en enklere hverdag dersom du bosetter deg her, sier regionsjef Kjell Petter Solhaug i NCC Bolig. Over 30 % av leilighetene er allerede solgt.

NCC Construction skal på oppdrag for NCC Bolig oppføre Crescendo i totalentreprise. Bygningene oppføres i hovedsak i betong. Samtlige fasader i prosjektet vil bekles med fasadeplater som gir et moderne, rent og harmonisk utseende.

NCC Construction utfører også arbeidet med en ny holdeplass for Bybanen ved Lagunen Storsenter som ferdigstilles oktober 2012.