Vi søker nye maskinførere til vår avdeling på Nidarå

Bergene Holm AS er en markedsledende totalleverandør av trelast til byggevarehandel og industrikunder i inn- og utland. Selskapet har 400 ansatte fordelt på 8 produksjonsbedrifter i Norge og omsetter for 1,0 milliard NOK. Bergene Holm AS har som målsetning å være beste valg for kunder, leverandører og ansatte. 
Bergene Holm AS avdeling Nidarå er inne i en svært positiv utviklingsfase, der det bygges ny sag og ny høvellinje. Etter utbyggingen vil bedriften fremstå som et av de største og mest moderne trelastbrukene i Norge. Avdelingen har i tillegg produksjonslinjer for impregnering, overflatebehandling, bioenergi og barkforedling. BH Nidarå er en hjørnesteinsbedrift i Åmli kommune lokalisert på Simonstad, og har ca. 80 ansatte.

FirmaBergene Holm AS
FylkeAust-Agder
StedÅmli
Søknadsfrist01.08.2012

Liker du store kjøretøy og et arbeidsmiljø med «mye som skjer»? Da kan dette være jobben for deg. Vi søker en selvgående og ansvarsbevisst maskinfører, gjerne med relevant erfaring. Er du ryddig, har god helse, «stå på vilje» og behandler kjøretøy med respekt og ansvarlighet?

Da kan det være deg vi søker!

Avdelingen er i en spennende utviklingsfase og vi ser etter medarbeidere med engasjement og positiv instilling. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Vi håper du bor i nærområdet, siden arbeidet i hovedsak fordeles på to skift; dag og kveld. Skiftene veksler mellom dagtids- og kveldstidsuke annenhver uke. For din egen sikkerhet er gode muntlige norskkunnskaper et krav hos oss. På BH Nidarå satser vi på kursing og kompetanse.

En jobb hos oss kan gi den rette kandidaten en spennende og fremtidsrettet karriere. For ytterligere opplysninger om stillingen, ring produksjonssjefene Thomas Rosseland på 932 38 630, eller Tallak Bakken på 932 38 629

Vis flere stillinger: