Eiendomsutvikler / prosjektleder Stavanger / Sandnes

AF Eiendom har ansvaret for AFs utvikling av boliger og næringsbygg i egenregi. Egenregiprosjektene finner hovedsaklig sted i AFs kjernemarkeder i Østlandsområdet. Boligene søkes tilpasset kundene og markedsforholdene i de enkelte markedene. Eiendomsvirksomheten utvikler mange av prosjektene i samarbeid med større, seriøse aktører og har strenge krav til kvalitet. I tillegg har Eiendom fordelen av å ha tilgjengeligheten og kompetansen til egne produksjonsressurser i ryggen i et presset byggmarked. 

FirmaAF Eiendom
FylkeRogaland
StedStavanger, Sandnes
Søknadsfristsnarest

AF Eiendom har store ambisjoner for sin virksomhet innen bolig- og næringseiendom og ønsker å styrke forretningsenheten med en eiendomsutvikler/prosjektleder.

AF Eiendom ivaretar byggherrerollen i egenregiprosjekter og har en klar målsetting om økt aktivitet fremover og etablerer oss på Sørlandet og i Rogaland. Vi vil i samarbeid med sterke partnere og investorer gjennomføre utvikling av prosjekter med sterkt fokus på verdiskaping.

Vi søker etter ansvarsbevisste personer med relevant utdanning og erfaring fra bransjen. Også nyutdannede oppfordres til å søke stillingen som prosjektleder.

AF Eiendom har et godt arbeidsmiljø med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og mulighet til medeierskap i AF Gruppen gjennom egne aksjeprogram.

For ytterligere informasjon ta kontakt med direktør Per Olav Bernhardsen, mobil 95 77 31 31.

 

Søk stilling:

https://afgruppen.easycruit.com/vacancy/application/126311f7b2538b2e31aa983704e54bda/794115/15129?iso=no

Vis flere stillinger: