Ny driftssjef i AS Betong

AS Betong styrker staben med nyopprettet stilling som driftssjef for å imøtekomme den positive utviklingen selskapet nå er inne i.

Risa-konsernet er inne i rekrutteringsprosess der det i tillegg til ny driftssjef i AS Betong skal ansettes nye daglige ledere i Holt Risa as og Bjørns Hage & Anlegg as.

AS Betong har en svært positiv utvikling og kan skilte med en for øyeblikket rekordstor ordrereserve på 240 millioner kroner. Det er en fordobling i forhold til samme tid i fjor.

Ruster opp for vekst
- Vi har all grunn til å være optimistiske med tanke på forestående byggeprosjekter både i Rogaland og Bergen, sier administrerende direktør Randi Egeland i AS Betong.

- Nå skal vi endelig få utnyttet kapasiteten i forhold til investeringene vi har gjort i fabrikken på Skurve. I den anledning styrker vi bemanningen med en nyopprettet stilling som driftssjef for å ha et forsterket fokus på prosjekter og gjennomføring.

- Betydelig kompetanse
Den nye driftssjefen heter Åsulv Salte og kommer fra stillingen som daglig leder i SJT Miljø AS. Han har også ledererfaring fra andre bedrifter, deriblant Optimera Tomteutvikling AS.

Ifølge Egeland vil Salte ha hovedfokus på indremedisinen, som er fabrikk, konstruksjon og montasje. Hun sier videre at de to kommer til å jobbe tett sammen.

- Vi er veldig godt fornøyde med å få Åsulv med på laget. Han har kapasitet og evne til å sette seg raskt inn i oppgavene, og til å tilføre bedriften betydelig kompetanse innen kort tid, sier hun.