Ny Byggmakker-sjef klar

Knut Strand Jacobsen slutter som Comfort-sjef og blir ny administrerende direktør i Byggmakker.

Knut Strand Jacobsen fratrer etter eget ønske stillingen som administrerende direktør i Comfort-Kjeden AS i løpet av høsten 2012. Nå blir Strand Jacobsen adminstrerende direktør i Byggmakker. Han tiltrer stillingen 1. november 2012.

- Med den bakgrunnen som Jacobsen har fra både kjededrift og VVS-bransjen er vi sikre på at Byggmakker har fått en administrerende direktør som kan videreutvikle kjeden i en strategisk og bærekraftig retning, sier styreleder Arja Talma i Byggmakker Norge i en pressemelding.

43-åringen Knut Strand Jacobsen har jobbet VVS-bransjen siden 1995, inkludert i Uponor Norge, Ifo Sanitär og Brødrene Dahl.

 - Jeg gleder meg til å begynne i denne jobben, ikke minst fordi jeg åpenbart kommer til en virksomhet som har høyt fokus og et sterkt omdømme når det gjelder ansattes service og kunnskap ovenfor kundene. Dette er avgjørende faktorer for å lykkes i et sterkt konkurransepreget marked. Jeg ser frem til å bidra til å forsterke posisjonen til Byggmakker som Norges største og ledende byggevarekjede sier Jacobsen.

I Comfort er de fornøyd med jobben Jacobsen har gjort i de årene han har vært leder for kjeden.

- Knut har gjort en fantastisk jobb for Comfort og har sammen med resten av kjeden vært gjennom en spennende reise de siste årene. Vi ønsker han lykke til videre og takker for innsatsen han har lagt ned, sier styreleder i Comfort-Kjeden, Helge Lars Berger i en pressemelding.

Kjeden er allerede i gang med jakten på en erstatter for Strand Jacobsen og ser frem til å få inn nye krefter til en av Norges største rørleggerkjeder.

- Kjeden hadde et positiv år i fjor og trenden har også fortsatt inn i 2012. Det er selvfølgelig trist når dyktige mennesker forsvinner, men vi synes det er en fin anerkjennelse til både jobben han har gjort og kjedens utvikling at Knut nå går videre til nye oppgaver. Med Knuts avgang åpner det seg også nye muligheter, og vi ser frem til å få på plass en arvtager, sier Berger.

Strand Jacobsen har ifølge Comfort gjennom seks år vært med på å prege kjeden i en positiv retning, ved at kjeden er mer strukturert og samlet enn på mange år. Etter 17 år i VVS-bransjen går Strand Jacobsen til andre oppgaver i løpet av høsten.