Ny leder ved Innovasjon Norge Troms

Stein-Gunnar Bondevik (44) er ansatt som ny direktør for Innovasjon Norge Troms. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Nofima AS.

Etter en kort lærerkarriere har han vært leder for Destinasjon Midt-Troms i to år, informasjonssjef i Hæren i fire år, kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Tromsø i ett år og altså kommunikasjonsdirektør i Nofima AS fra august 2008 til i dag.

Bondevik har et stort hjerte for Troms og brenner for næringsutvikling. Han kjenner fylket og dets næringsliv godt og har et bredt kontaktnett både i næringslivet og i offentlig sektor regionalt og nasjonalt.

Han har hatt en lang rekke styreverv innen idrett og næringsliv, som styremedlem i Tromsø IL i to år og to år som leder for BK Tromsø (volleyball). I dag er han president i Norges volleyballforbund og styremedlem i Tromsprodukt (attføringsbedrift).

- Vi ser fram til å få en kollega som vi mener vil bli en inspirerende og motiverende leder for Troms-kontoret og en viktig ressurs også for divisjonen og resten av organisasjonen, sier divisjonsdirektør i Innovasjon Norge Per Niederbach.

- Næringsutvikling er en av de største strategiske utfordringene vi står overfor i Troms. Vi trenger flere gründere, mer entreprenørskap og mer innovasjon i de etablerte bedriftene. I dette arbeidet har Innovasjon Norge en nøkkelrolle, og jeg vil bruke min erfaring fra ulike næringer i Troms til å få så mange som mulig til å bli med oss i utviklingen av vårt fantastiske fylke. Troms-kontoret er av de største og viktigste i hele Innovasjon Norge-systemet, og har vist veldig gode resultater over lang tid noe jeg gleder meg til å bygge videre på, sier Stein-Gunnar Bondevik.

Avtroppende direktør i Innovasjon Norge Troms, Svein Berg, går av som direktør i Troms for å begynne som regiondirektør for Innovasjon Norge Amerika.