Prosjektleder - Syljuåsen Hedmark AS

Syljuåsen AS er et entreprenørselskap som driver virksomheter innenfor offentlige bygg, næringsbygg og boligkomplekser, samt er eier eller deleier i ulike eiendomsutviklingsselskaper. Selskapet har ca. 180 ansatte og en omsetning på ca MNOK 400. Selskapet ble etablert i 2001, har siden hatt en sterk vekst og har delt satsningen i to datterselskaper, Syljuåsen Hedmark AS på Rudshøgda og Syljuåsen Oppland AS på Gjøvik.

Syljuåsen Hedmark har sitt nedslagsfelt i området Ringsaker, Hamar, Løten og Stange i Hedmark. Selskapet har i dag ca. 35 ansatte og en omsetning på ca MNOK 70. Syljuåsen Hedmark har en stabil ordremengde, god økonomi i prosjektene, samt spennende egenutviklede prosjekter på gang ved nye Stange Næringspark og på Sjusjøen. Bedriften holder til i nye trivelige lokaler på Rudshøgda.

Syljuåsens visjon er "å utvikle og realisere dine byggedrømmer". Det skal vi gjøre ved å være offensive, innovative og til å stole på. Alle jobber vi mot et felles mål: "Å bygge tillitt". Les mer på www.syljuaasen.no.

FirmaAdecco for Syljuåsen
FylkeHedmark
Søknadsfrist27.08.2012

Vis flere stillinger: