USBL satser på Romerike

USBL bygger 29 rekkehus med marka som nærmeste nabo på Romerike.

Hektnerhagen boligsameie på Hektneråsen i Rælingen skal bli et godt og trygt sted for den aktive familien.

– Vi ønsker å tilby et rimeligere alternativ til familier som ønsker nærhet til både storbyen og marka, sier Bård Hauki som er prosjektsjef i Usbl.

Stadig flere unge i Oslo flytter til nabokommunene når de får barn. Noe som skyldes høye boligpriser og at familieforøkelse er synonymt med ønsket om mer plass.

– Høye tomtepriser og byggekostnader kombinert med høy etterspørsel og nye regler om krav til egenkapital betyr at mange unge velger å flytte ut av tigerstaden til nabokommunene. Det er stort sett unge mennesker med barn som flytter fra Oslo og ut til kommunene rundt hovedstaden av den enkle grunn at de ønsker mer bolig for pengene. Oslo har faktisk færrest barnefamilier i hele Oslo-regionen. Med prosjektet Hektnerhagen boligsameie tilbyr vi nå unge familier et godt, om ikke bedre, alternativ til det å bo i Oslo, sier han.

Det er ikke uten grunn at rekkehus utpekes som de mest populære objektene i dagens boligmarked, noe som også sender prisene til himmels. Mens du må betale fra 5 millioner og oppover i Oslo, får du et steinkast fra Oslo og Lillestrøm et helt nytt rekkehus fra 2,9 millioner kroner.

– Rekkehusene som er som er lagt ut for salg på Hektneråsen har størrelser fra 95 til 120 kvadrameter og priser fra 2 910 000 til 3 690 00 kroner, inkludert biloppstillingsplass i carport. Alle boligene disponerer hage, balkong og hyggelig felles uteområde, sier Bård Hauki.