Sivilingeniører/ingeniører innen vann og avløp eller vegplanlegging

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, design og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist15.08.2012

Rambøll i Stavanger har en stor oppdragsportefølje innenfor vann- og avløpshåndteringog deltar i flere vegprosjekter.

Vi har en strategisk målsetting om å øke kapasiteten innenfor infrastruktur og samferdsel, og ønsker å styrke sitt fagmiljø med flere engasjerte medarbeidere med bachelor- (ingeniør) eller mastergrad (sivilingeniør).

 

Arbeidsoppgaver

  • Planlegging og detaljprosjektering (veger, gater, plasser og utomhusarealer)
  • Arealplanlegging, utredninger og analyser
  • Prosjekt- og oppdragsledelse
  • Utarbeide anbudsdokumenter og kostnadsoverslag
  • 3D-modellering

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning som ingeniør (bachelorgrad) eller sivilingeniør (mastergrad) med utdanning innenfor vegplanlegging eller innfor vann og avløp
  • 3-5 års relevant arbeidspraksis
  • Bruker og kunnskap innenfor dataverktøy som AutoCAD eller tilsvarende
  • Selvstendig og løsningsorientert
  • God samarbeidsevne

 

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, 6 ukers ferie og god kantineordning
  • Et bred faglig og sosialt miljø med aktivt fagnettverk
  • Fokus på kompetanse og personalutvikling, blant annet gjennom Rambøll Academy

 

Gode utviklingsmuligheter

Rambøll har en inkluderende arbeidsform med samarbeid på tvers av ulike fagfelt, nasjonalt og internasjonalt. Gjennom interne faglige nettverk får våre medarbeidere tilgang til verktøy og faglig støtte som gir grunnlag for å yte gode faglige prestasjoner og til å utvikle egen kompetanse.

Med 28 kontorsteder i Norge vil du få anledning til å flytte til annen lokasjon (eller hospitere) hvis det skulle være interessant på et senere tidspunkt.

Rambøll ble rangert som nummer to i Norden på Universums liste over de mest attraktive arbeidsgivere for teknologistudenter i 2012.

Vår posisjonen skyldes at vi har en markedsrettet organisasjon bestående av medarbeidere med høy kompetanse. Dette gjør at vi vinner oppdrag som igjen sikrer oss spennende arbeidsoppgaver. Rambøll satser svært mye på å videreutvikle et godt arbeidsmiljø og den enkelte medarbeiders kompetanse gjennom kurs i Rambøll Academy.

 

Om oss

Vårt kontor i Stavanger teller 110 medarbeidere innenfor flere ulike fagdisipliner. Vi holder til i moderne kontorlokaler i Hillevåg. Vi er en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med inkluderende arbeidsmiljø. Med arbeidstakere fra ulike land er vi blitt et internasjonalt miljø. Våre medarbeidere arbeider sammen med bl.a. planutredere, arkitekter, landskapsarkitekter, arealplanleggere, bygningskonstruktører, samt elektro- og VVS planleggere.

Synes du Rambøll kan være et godt valg for deg i dag eller i fremtiden, håper vi at du tar kontakt enten direkte med en CV eller for en uforpliktende samtale. Ta kontakt med vår avdelingsleder Ivar Hebnes på  913 50 561 eller ivar.hebnes@ramboll.no

 

 
Søknadsfrist 15. august
Arbeidssted Stavanger


Søk stilling:

https://rambollgroup.easycruit.com/vacancy/application/dd88c64fa47ecd06b800b1910dad5c47/789805/35746?iso=no

Vis flere stillinger: