Hurtig tørking med Kärcher AB 20

Luftblåseren AB 20 er en stillegående, men kraftig og effektiv maskin til blant annet tørking av gulv, vegger og tak etter våtrengjøring.

en er også beregnet for opptørking etter vannskader fra lekkasje, brannslukking og flom etc. AB 20 er derfor et kjempefint produkt for hoteller, restauranter og virksomheter som trenger å benytte rengjorte områder så raskt som mulig etter vedlikehold. AB 20 er robust, mobil, og velegnet til tørking av f.eks. støp. Den passer perfekt for håndverkere og entreprenører i bygg- og anleggsbransjen der effektivitet er viktig.AB 20 gir meget godt og hurtig tørkeresultat, og vifte-teknologien gir redusert energiforbruk sammenlignet med konkurrerende produkter. Et velutviklet design og kombinasjonen av statisk trykk og konstant bevegelse sørger for jevn luftstrøm og høy fordampning. En justerbar luftpassasje i bunnen av maskinen gjør at området direkte under maskinen kan tørkes parallelt. Luftblåseren kan settes i tre ulike posisjoner, og kan brukes i trapper. Alle de nevnte fordelene gir en jevn og stabil tørkeprosess, og en maskin som er både økonomisk i bruk og som oppfyller det europeiske kravet til energieffektivitet.

Oppgradert luftfilterenhet er tilgjengelig som tilleggsutstyr som også kan monteres i etterkant. Lutfblåseren kan da brukes i støvete og skitne områder fordi luftstrømmen filtreres og selve luftblåseren beskyttes mot partikler o.l.

AB 20 veier kun 11 kg, og er utstyrt med håndtak som gjør den enkel å flytte og bære med seg. Mobiliteten åpner for mange bruksområder. Det gjennomtenkte og kompakte design gir plassbesparende oppbevaring, og ved lagring av flere enheter kan disse stables. Maskinen har i tillegg oppbevaring for kabel og er enkel å rengjøre og vedlikeholde. Produktet kommer på det europeiske markedet i juni.