NCC starter bygging av Romsaas Torg

NCC Bolig har vedtatt byggestart for boligprosjektet Romsaas Torg på Jessheim. Offentlige godkjenninger foreligger og oppstart på byggeplass er igangsatt. Leilighetene forventes å være innflytningsklare høsten 2013.

Romsaas Torg består av to lavblokker i fire etasjer med til sammen 31 leiligheter. Leilighetene fordeler seg på 1-, 3- og 4-roms med størrelser fra 39-165 kvm.

Det unike med Romsaas Torg er at det er flere store leiligheter med romslige balkonger og store uteplasser. Leilighetene har gode og effektive planløsning. Noen av de største leilighetene har også høyere standard og spennende tilvalgsløsninger. Romsaas Torg vil være en perle med skjermet beliggenhet midt inne i et flott grøntanlegg, med gode solforhold og med nærhet både til naturen og byen.

-Romsaas Torg skal være et godt sted å bo. Dette har vært hovedfokus i utviklingen av prosjektet. Salget har gått bra, og vedtak om byggestart er nå på plass, men det er fortsatt attraktive leiligheter igjen for de som drømmer om en ny bolig og et godt sted og bo, sier prosjektleder Simon Ruud i NCC Bolig.

Asker Entreprenør skal på oppdrag for NCC Bolig oppføre Romsaas Torg i totalentreprise. Bygningene oppføres i hovedsak i betong. Rene hvitpussede fasader underbygger prosjektets renskårne enkelhet.