Ny Isola-direktør

Styret i Isola Holding AS har i styremøte 15. juni 2012 ansatt Bjørnar Gulliksen, 47 år, som ny administrerende direktør i selskapet.

Han er siviløkonom og har over 20 års fartstid fra ledende stillinger i Rieber & Søn konsernet. Der har han blant annet hatt ansvar for forretningsutvikling, markedsstrategi og drift innen ulike resultatenheter. Rieber & Søn er en av Norges største merkevareprodusenter med en omsetning på 4,3 mrd NOK, og har betydelig virksomhet i Nord-, Sentral- og Østeuropa.

Han vil tiltre sin nye stilling i starten avseptember.

- Selskapet har vært igjennom noen krevende år. Takket være en flott innsats fra både ledelse og medarbeidere har Isola nå god vind i seilene. Selskapet har god vekst og tar markedsandeler, samtidig som effektiv drift sikrer god leveringsdyktighet. Vi ser frem til å få Bjørnar med hans kompetanse innen merkevarebygging og brede ledelseserfaring til Isola, sier styreleder Harald Tyrdal.

Bjørnar Gulliksen ser frem til å tiltre i sin nye stilling i Isola.

- En spennende og tradisjonsrik bedrift som jeg ser frem til, sammen med mange dyktige og motiverte medarbeidere, å kunne utvikle videre. Selskapet har en sterk posisjon, som er bygget opp over mange år gjennom tett samspill med forhandlernettet, høy produktkvalitet og sterk sluttbrukerfokus. Jeg gleder meg til å ta fatt, sier han.