Kompakt kapp/gjærsag

S216 SB fra Milwaukee er kompakt kapp/gjærsag med en kraftig 1800W motor.

Sagen har en kapasitet på 50° høyre/venstre skråkutt og de mest vanlige skjærevinklene indikeres tydelig med prefabrikkerte låseposisjoner.

Innebygd LED-lys sørger for at arbeidsområdet og saglinjen alltid er godt opplyst og mest mulig oversiktlig.

De doble integrerte teleskopskinnene gjør sagen stabil og myk i bruk og bidrar til det kompakte designet som gjør at sagen enkelt kan plasseres helt opp mot en vegg uten at man trenger å tenke på å gjøre plass til uttrekk. Vekten på kun 14,5 kg bidrar også til at sagen lett lar seg transportere og får plass i alle mindre varebiler.

Gjæringslinjalen stopper på 0°,45°og 48° Muligheten for å gjære til -2° høyre og venstre gir ekstra fleksibilitet og et endra bedre resultat.

At MS216 SB er fullt justerbar i alle bauer og kanter er en selvfølge. I tillegg gjør den smarte utformingen på laserlyset at også dette kan kalibreres for å sikre 100% nøyaktige resultater og optimal drift til enhver tid.

Sagen leveres med et høyt bakre anlegg som gir god støtte til store arbeidsemner. Anlegget går inntil 5 mm opp til bladet for et rent og splintfritt skjæreresultat.

Vedlikehold har blitt gjort enkelt med god tilgang for skifte av kull. Sagen trenger dermed ikke service og kostnader for vedlikehold holdes nede.

MS216 SB har et unikt integrert system som låser saghodet på plass for sikker og enkel transport. Sammen med integrert holder til strømkabelen har transport og oppbevaring aldri vært smidigere.