Proffere tilbud i Trondheim

ProffPartner i Trondheim er revitalisert. Åpningen av nye ProffPartner Tunga ble markert med flere kanontilbud og auksjon ledet av sjefen over alle sjefer.

ProffPartner fortsetter å vokse og fornye seg med seks nyåpnede forhandlere hittil i 2012. Nyåpningen av ProffPartner Tunga i Trondheim er den syvende. 6. juni ble snoren klippet foran en kø av forventningsfulle kunder som fikk med seg gode åpningstilbud og spennende arrangementer. Blant annet holdt Asgeir Borgemoen fra TV-programmet Garasjen auksjon hvor maskiner, elektroverktøy, håndverktøy, m.m. ble revet vekk innen en time.

– Åpningen gikk over all forventning med kø fra morgen til kveld. Det var en glede å kunne vise frem vårt lille opplevelsessenter. Vi har et stort produkttilbud til både proffer og vanlige kunder, og gode råd og personlig veiledning står i sentrum fra et personale med lang erfaring og bred kunnskap, sier Øyvind Granbo, avdelingsleder ProffPartner Tunga.

ProffPartner Tunga er strategisk plassert sentrumsnært langs E6, med god synlighet, rask og enkel innfart/utfart, og gode parkeringsmuligheter. Det gjør at det er enklere for håndverkere å hente materiell og utstyr på vei til og fra oppdrag. Butikken er innredet på en måte som gjør det lett å få oversikt. Sortimentet er bredt med utstyr som festemidler, elektroverktøy, håndverktøy, HMS-produkter, og arbeidsklær fra markedsledende leverandører. Butikken har også egen fotskanner som sikrer at man kan tilby det skotøyet som er best egnet hver kunde.

– Nyåpningen gir oss større lokalt nedslagsfelt. Vi posisjonerer oss i et område med høy aktivitet i forhold til utbygging og vekst i Trondheim, sier Chris Kirkemo, markedssjef i ProffPartner og JerniaGruppen.

– Målet er å gjøre hverdagen enklere for alle i industri-, offshore-, og bygg- og anleggsbransjen. Dette ved å tilby kompetanse, optimale og skreddersydde forsyningsløsninger, konkurransedyktige betingelser og ikke minst datatekniske løsninger for elektronisk handel. Kvalitet, kompetanse og tillit står som alltid i sentrum, sier Kirkemo.