Firesafe kjøper Brannservice Levanger

Firesafe øker satsingen i Nord-Trøndelag, og kjøper Brannservice Levanger.

Firesafe AS har overtatt 100 % av aksjene i Levangerbedriften.

Brannservice Levanger ble stiftet i 1998 og har opparbeidet en stor markedsandel i Nord- Trøndelag, med hovedvekt på kontroll og service av manuelt slokkeutstyr. Firmaet har siden starten vært eiet og drevet av Paul Musum og Erik Wang Eriksen som vil være med litt videre i en overgangsperiode. Samtidig er Frode Krokstad (fra Verdal), som har jobbet mange år i Firesafe i Oslo, ansatt i firmaet for å ivareta virksomheten og følge opp kundene fremover.

- Brannservice Levanger vil inngå i Firesafes satsing på kontroll og service der vi i tillegg til å utføre kontroll, ettersyn og vedlikehold av branntekniske installasjoner, også kan påta oss ansvaret, for å dokumentere og opprettholde brannsikkerheten generelt på bygget, forteller Morten Ameln, eier og daglig leder i Firesafe AS.

Gjennom overtagelsen av Brannservice Levanger vil Firesafe nå kunne tilby sine totalløsninger innen brannsikkerhet i byggeiere i Nord–Trøndelag. Firesafe har allerede en stor avdeling i Trondheim med over 30 ansatte.