Passivhus Norden til Trondheim

Passivhus Norden-konferansen arrangeres i år for andre gang i Norge, og det er ventet 500 deltakere fra hele Norden.

Årets konferanse arrangeres 22. – 23. oktober i Trondheim, og er et samarbeid mellom NTNU, Sintef Byggforsk, Direktoratet for byggkvalitet, Husbanken, Enova og Lavenergiprogrammet.

Målgruppe for konferansen er forskere, byggenæringen og myndigheter for å finne ut hva som er "State of the art" innenfor energi- og miljøvennlig bygging. Arrangørene ønsker velkommen til to dager med presentasjon av ambisiøse prosjekter og forbilder innen energi- og mijøvennlig byggeri, workshop, befaringer, delseminarer og utstilling. Den nylig fremlagte stortingsmeldingen om bygningspolitikk gjør temaene for konferansen enda mer aktuelle.

- Både mengde og kvalitet på innsendte bidrag lover godt for konferansen, sier Inger Andresen, professor ved NTNU og leder av Scientific Committee for PHN-12.

Fiona Hall har bekreftet at hun vil holde innlegg på konferansen PassivhusNorden 2012. Hun har bred erfaring på energispørsmål og vil snakke om hvordan EU skal nå sine mål om energieffektivisering og nær nullenergibygg.

Detaljert program for befaring og konferanse blir lagt ut på www.passivhusnorden.no så snart dette er klart.