Hafslund satser i Sverige

Hafslund går tyngre inn i det nordiske sluttbrukermarkedet. I samarbeid med Göta energi satser de nå på større bedriftskunder i Sverige.

– Det er en  naturlig for vei å gå for oss. I dag kan vi i samarbeid med vårt heleide datterselskap Göta energi AB i Sverige tilby større kunder i hele Norden en unik modell for levering av strøm med tilhørende tjenester. Et sentralt element i så måte er vår portalløsning Hafslund Online, sier salgssjef for nordiske storkunder Geir Storberget i en pressemelding.

Gjennom flere år har Hafslund utviklet portalløsningen som ifølge selskapet enkelt skal sette kundene i stand til å redusere sitt strømforbruk med minst 5-10 %. Denne løsningen vil nå bli tilgjengelig for nordiske kunder, som vil kunne få en total oversikt i en og samme portal.

– Essensiell funksjonalitet er også tilgjengelig i en app, slik at du vil ha tilgang til løsningen uansett hvor du måtte befinne deg, sier Storberget.

Göta energi på sin side er klare for å utvide med konsernet i ryggen.

– Vi har hatt god vekst i forbrukermarkedet de siste årene, så det føles fantastisk å utvide vår tilgjengelighet og også kunne tilby konkurransedyktige produkter til store bedrifter. Interessen har ikke latt vente på seg, og vi er allerede i kontakt med og har avtalemessige diskusjoner med flere selskaper, sier John Gustafsson, salgssjef hos Göta energi.