Ny leder i Basale

Hilmar Auran (49) er ansatt som ny administrerende direktør i Basale AS. Auran kommer senest fra stilling som banksjef i SpareBank 1 SMN i Stjørdal.

– Ansettelsen av Hilmar Auran vil bidra til å styrke Basales stilling som et av landets ledende selskaper innen forvaltning av næringseiendom, sier styreleder Arne Baumann fra OBOS Forretningsbygg AS.

Tidligere har Auran vært administrerende direktør i Elnan AS, og før det i Rishaug Anleggsmaskiner AS og Felleskjøpet Agri. Han har også hatt ulike stillinger i PriceWaterhouse Coopers. Auran er diplomøkonom fra Trondheim Økonomiske Høgskole, med tilleggsutdannelse fra BI.

Stillingen som administrerende direktør i Basale ble ledig da Svein Erik Nordbotten sa opp sin stilling tidligere i år.

– Jeg gleder meg til å bli en del av Basale AS, og ser frem til å kunne videreføre det gode arbeidet som Svein Erik og organisasjonen har levert. Ambisjonen er å bidra til ytterligere utvikling og vekst for selskapet, og med dette styrke vår stilling som den ledende aktør hos kunder og ansatte, sier Auran.

Basale AS er et heleid datterselskap i OBOS-konsernet og en av Norges største eiendomsforvaltere. Samlet forvaltningsportefølje er på cirka 2.100.000 kvm med en estimert samlet verdi på cirka 30 milliarder kroner. Basale har hovedkontor i Trondheim, samt avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger og Stockholm. Totalt er det cirka 170 ansatte i selskapet.