Dr.techn. Olav Olsen AS 50 år

En av landets viktigste rådgivende ingeniørbedrifter, Dr.techn. Olav Olsen AS, feirer i disse dager sitt 50-årsjubileum. Mandag18.juni ble det arrangert en større konferanse på Fossekallen konferansesenter med tema ”Konstruksjoner for samfunnet”.

En rekke fremstående innledere var invitert til konferansen. Det var mange sprudlende og veldig interessante foredrag som vi kommer tilbake til med referat både på bygg.no og i Byggeindustrien. 

Skallkonstruksjonene som Olav Olsen er viden kjent for, synes nå å komme tilbake. I utlandet er denne teknikken blitt moderne igjen, og mye tyder på at også norske konsulenter og arkitekter ser alle fordelene med denne byggemetoden.

Jubilanten har mye å være stolt av. Men man hviler ikke bare på gamle laurbær. Man ser også fremover.

Dr. techn. Olav Olsen har stått bak noen av de mest spektakulære byggverk som er bygget, nemlig de store betongplattformene i Nordsjøen. Dette er underverk i seg selv. Men i tillegg har man bidratt også til mange andre viktige konstruksjoner. Dette er et selskap som har gått nye veier. De har sett nye løsninger både til vanns og på land.

Byggeindustrien var invitert til arrangementet. Vi kommer tilbake med mer stoff om arrangementet. Gratulerer med 50 års-jubileet.