Prosjektleder

Norema er en av Norges ledende kjøkkenmerker. Norema markedsfører og selger både via det profesjonelle nybyggmarkedet og direkte til forbrukermarkedet. Norema har 13 egeneide butikker og 10 selvstendige forhandlere. Norema er heleid av svenske Nobia AB, som med over 20 varemerker er Europas største konsern innen kjøkken, bad og garderobe.

FirmaNorema AS
FylkeOslo
Søknadsfrist24.06.2012

Norema er i svært positiv utvikling og vi styrker nå vår organisasjon med to stillinger i Oslo avdelingen. Oslo Nybygg er leverandør til det profesjonelle markedet med flere av Norges største entreprenører i porteføljen. Vi er en av Norges ledende leverandører i denne bransjen.

 

Prosjektleder Oslo Nybygg skal bidra til at våre prosjekter styres med stor presisjon og med høy kvalitet. Norema er leverandør til både entreprenører og typehusprodusenter i hele Norge. Til vår avdeling i Oslo søker vi nå en prosjektleder med ansvar for praktisk gjennomføring av våre prosjekter. Stillingen utgjør en operativ rolle og innebærer direkte kontakt med våre oppdragsgivere, underleverandører og medarbeidere i Norema. Stillingen rapporterer til Salgssjef Oslo og er en del av den lokale ledergruppen.

 

Norema søker en selvgående person med prosjektleder kompetanse. Hovedfokus vil være å drifte våre prosjekter optimalt med tanke på gjennomføring og lønnsomhet i alle ledd, også for våre kunder. Stillingen vil ha personalansvar for Norema Nybygg sine Montasjekoordinatorer.

 

Norema ønsker å komme i dialog med kandidater som har erfaring fra prosjektledelse, gjerne innenfor byggebransjen. Du må kunne vise til gode resultater i tidligere jobb. Vi ser for oss at rette kandidat har gode samarbeidsegenskaper, er løsningsorientert, motiveres av
kontroll, struktur og planlegging. Samtidig ser du verdien av gode kunderelasjoner og merverdien av å behandle våre kunder profesjonelt.  Søker må ha gode kunnskaper om IT verktøy – gjerne MS Project, samt sterke kommunikasjonsevner.

 

Norema kan tilby en utfordrende og attraktiv stilling. Lønnsvilkår etter kvalifikasjoner og etter nærmere avtale. Tiltredelse etter avtale.

 Send din CV og en presentasjon i Power Point av deg selv til: cathrine.moe@nobia.no

For mer informasjon, vennligst kontakt Cathrine Moe på tlf: 415 00 626

 Les gjerne mer om oss på www.norema.no og konsernet vi tilhører på www.nobia.com


Vil du være med på å utvikle Norema Oslo til den foretrukne leverandøren i markedet?

Vis flere stillinger: