Salgssjef Oslo

Norema er en av Norges ledende kjøkkenmerker. Norema markedsfører og selger både via det profesjonelle nybyggmarkedet og direkte til forbrukermarkedet. Norema har 13 egeneide butikker og 10 selvstendige forhandlere. Norema er heleid av svenske Nobia AB, som med over 20 varemerker er Europas største konsern innen kjøkken, bad og garderobe.

FirmaNorema AS
FylkeOslo
Søknadsfrist24.06.2012

 

Utfordrende og utviklende lederstilling med stor karrieremulighet for den rette

 

Norema er i svært positiv utvikling og styrker nå hovedavdelingen i Stor Oslo med to sentrale stillinger, Salgssjef Oslo og Prosjektleder Oslo Nybygg. Avdelingen betjener både forbrukermarkedet og det profesjonelle nybyggmarkedet, og har flere av Norges største entreprenører i sin portefølje.


Salgssjef Oslo skal sikre at Norema opprettholder sin posisjon som en ledende leverandør målt i markedsposisjon og kompetanse. Du får muligheten til å videreutvikle firmaets satsning både innenfor forbrukermarkedet og det profesjonelle nybyggmarkedet. Norema har store ambisjoner om vekst i tiden som kommer. Stillingen rapporterer til Salgssjef Nybygg Norema og vil være en del av Noremas operative ledelse.

 

Normea søker en salgsfokusert og engasjerende person til å lede en avdeling i vekst. Hovedfokus vil være videreutvikling av Norema sin salgsorganisasjon, samt å optimalisere lønnsomhet for begge forretningsområder. Operativ tilstedeværelse og daglig drift av salgsorganisasjonen er avgjørende for å sikre måloppnåelse, og blir derfor en viktig del av hverdagen som Salgssjef Oslo.

 

Norema ønsker å komme i dialog med kandidater som har erfaring fra lederroller, gjerne innenfor byggebransjen. Du må kunne vise til gode resultater i tidligere jobb. Vi ser for oss at rette kandidat har gode samarbeidsegenskaper, er løsningsorientert, energisk ogentusiastisk i rollen som leder. Søker må ha gode kunnskaper om IT verktøy og sterke kommunikasjonsevner.

 

Norema kan tilby en utfordrende og attraktiv stilling. Lønnsvilkår etter kvalifikasjoner og etter nærmere avtale. Tiltredelse etter avtale.

 

Send din CV og en presentasjon i Power Point av deg selv til: cathrine.moe@nobia.no

For mer informasjon, vennligst kontakt Cathrine Moe på tlf: 415 00 626

 Les gjerne mer om oss på www.norema.no og konsernet vi tilhører på www.nobia.com


Vil du være med på å utvikle Norema Oslo til den foretrukne leverandøren i markedet?

Vis flere stillinger: