Rambøll populær blant teknologistudenter

Også i år oppnår Rambøll en plassering i toppsjiktet på Universums kåring av de mest populære arbeidsgiverne for teknologistudenter i Norden.

Bare Siemens er foran. Rambøll er dermed mest populær blant rådgivervirksomhetene i Norden.

Det er studenter fra tekniske høyskoler og universiteter i Norge, Danmark, Sverige og Finland som har rangert Rambøll som den nest mest attraktive arbeidsgiveren i Norden. Undersøkelsen som er basert på svar fra 22 000 studenter, ble publisert i dag.

Mer enn 200 nye medarbeidere i år
- Dette er veldig gledelig. Når vi i løpet av 2012 skal ansette inntil 250 nye medarbeidere, er studentene og andre potensielle medarbeidere en svært viktig målgruppe for oss. Da er det godt å vite at vi oppfattes som en av de aller beste og mest interessante arbeidsplassene, sier administrerende direktør Ole-Petter Thunes.

Spennende prosjekter og gode utviklingsmuligheter er viktig
- Vi vet at når kandidatene velger arbeidsgiver, velger de både med hodet og hjertet. Det som gjør Rambøll til førstevalget hos så mange, er at vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver og en arbeidsplass med et godt forankret verdigrunnlag, forklarer Thunes.

- At virksomheten eies av en stiftelse der overskuddet går tilbake til organisasjonen, og at det satses mye på å gi medarbeiderne gode utviklingsmuligheter gjennom Rambøll Academy, veier også tungt. Blant våre 1300 medarbeidere har vi dessuten mange gode ambassadører som snakker varmt om arbeidsplassen sin. Det betyr selvsagt også svært mye, sier Thunes.

Se hele listen her