Swedol åpner ny butikk

Torsdag 14. juni åpner den svenske yrkeshandelskjeden Swedol ny butikk i Kristiansand. Butikksjef Pål Johannessen har stor tro på at Swedol vil bli godt mottatt i Kristiansand.

- Både profesjonelle og private brukere i Kristiansand er vant til en god «deal» på grunn av mange aktører i markedet. Swedol tilbyr verktøy, elektronikk, yrkesklær, verneutstyr, kjøretøytilbehør og forbruksvarer av god kvalitet som vi kan stå inne for, sier han.

- Kristiansand er et interessant sted for Swedol å etablere seg, sier Erik Leander Paule, som er landssjef i Swedol Norge.

- De har et næringsliv med mange høyt spesialiserte selskaper, og også en stor bredde innen våre generelle satsingsområder. Dette skaper etterspørsel etter våre kvalitetsprodukter, sier Paule.

Butikksjef Pål Johannessen ser fram til å åpne dørene i den nye butikken i Barstølveien 25 i Sørlandsparken øst for Kristiansand.

- Kristiansand er en av Norges største byer og hovedstaden på Sørlandet er en dynamisk region med et bredt spekter av næringslivsbedrifter. Kristiansand og Swedol er perfekt tilpasset hverandre, mener han.

Med etableringen i Kristiansand har Swedol totalt 43 butikker. Fem av disse ligger i Norge, som vil få ytterligere en butikk i løpet av året.