Stort oppdrag til Selvaagbygg

AS Selvaagbygg, heleid av Betonmast Bygg, skal oppføre 253 leiligheter i tre blokker med tilhørende parkeringsanlegg på Lillohøyden i Oslo for byggherren Selvaag Bolig Lillohøyden AS.

Lillohøyden er tegnet og prosjektert av Selvaagbygg Prosjektering i nært samarbeid med byggherren Selvaag Bolig. I denne samarbeidsfasen har en lykkes med å få til optimale og kostnadseffektive løsninger som har gjort at prosjektet lar seg realisere.

Kontraktsummen på totalentreprisen er 453 MNOK med oppstart i januar 2013 og en byggetid på 34 mnd. Tiden fram til byggestart skal benyttes til detaljprosjektering, produksjonsplanlegging og kontrahering av underentreprenører og leverandører for å sikre en optimal produksjonsprosess på byggeplass for alle aktører.

Prosjektsjef i Selvaag Bolig Øystein Klungland uttaler at det har vært en veldig god prosess med arkitekter og byggtekniske rådgivere i Selvaag Bygg Prosjektering i utviklingen av prosjektet.

Adm. direktør i AS Selvaagbygg, Frode Antonsen, uttaler at utviklingen av dette prosjektet fra regulering til totalentreprise, har vist hvilken styrke det er å kunne tilby byggherren et fullt integrert system, med alt fra reguleringsarkitekter, arkitekter og rådgivende ingeniører, til utførende entreprenør i samme hus.

Med denne kontrakten på plass har Selvaagbygg fått nye ordre for om lag 1,2 milliarder NOK siden nyttår og har nå en ordrereserve på om lag 1,5 milliarder NOK

Konsernsjef i Betonmast Bygg, Jørgen Evensen gir uttrykk, for stor tilfredstillelse med den betydelige ordreinngangen i Selvaagbygg og legger til at denne, sammen med en stor ordretilgang i de øvrige Betonmast selskapene, gir en all time high ordrereserve i Betonmast konsernet.