Revisorer og regnskapsførere i Norge nyter høy kundetilfredshet

EPSI Norge har publisert resultater fra en studie av revisjonsbransjen og regnskapsbyråene i Norge. Resultatene viser at begge bransjene nyter høy tilfredshet og lojalitet.

Tallene fra denne studien viser at den gjennomsnittlige kundetilfredsheten for regnskapsførere er på 76 på en skala fra 0 – 100, mens den for revisorer er 73.

- Om man sammenligner denne målingen med øvrige målinger EPSI gjennomfører i bedriftsmarkedet så ligger disse bransjesnittene høyt, sier Fredrik Høst Daglig Leder i EPSI Norge.

- Videre så er det tydelig at norske bedrifter har meget høye forventninger til sine revisorer og regnskapsførere. Samtidig så er det viktig å notere seg at det leveres både et produkt og en service som langt på vei lever opp til forventningene. Dette er en viktig forutsetning for å få tilfredse og lojale kunder, sier Høst.

Studien viser ganske sammenfallende resultater mellom revisorer og regnskapsførere, mens den tydeligste forskjellen er at kundenes opplevde verdi for pengene ligger høyere for regnskapsførere enn for revisorer.