H-vinduet Fjerdingstad vant Det Gylne Sagblad

På Landsmøtet i Norsk Trevare i Loen den 9. juni ble H-Vinduet Fjerdingstad AS på Hokksund, tildelt “Det Gylne Sagblad”, som bevis på at de ble Årets bedrift 2011 i norsk trevareindustri.

«Det Gylne Sagblad» deles ut til den bedriften som har utrettet noe som kan være til eksempel til etterfølgelse for andre bedrifter i bransjen. Den kan ha utmerket seg innen markedsføring, teknologi, produksjonsstyring, opplæring, utvikling av mennesker, produkter eksport eller samarbeid.

Juryens begrunnelse:

• H-Vinduet Fjerdingstad AS har fra 2009 til 2011 gjennomført en rekke store endringer i bedriften som har ført til mer effektiv produksjon og forbedret økonomi. Bl.a. har bedriften innført konkrete målinger som er synlige for alle i bedriften til enhver tid.

• Både ledelse og ansatte har vist stor omstillingsevne gjennom en tøff og krevende prosess. Videreutvikling av de ansatte er i fokus og bedriften har iverksatt flere tiltak som bidrar til godt samhold.

• H- Vinduet Fjerdingstad AS viser også et stort engasjement for lærlinger. De setter av tid og ressurser til å følge opp hver enkelt og med 8 lærlinger i bedriften i dag, er de en inspirasjonskilde for hele bransjen.