Prosjektsjef

NorgesGruppen Eiendom AS eier ca. 350 000 kvm. næringslokaler med årlige driftsinntekter på ca. MNOK 400. Selskapet har ansvar for utvikling og forvaltning av NorgesGruppens eiendomsportefølje bestående av dagligvareforretninger/ kombinasjonseiendom, kjøpesentre og utviklingseiendommer/tomter. I tillegg har NorgesGruppen Eiendom AS ansvar for forvaltning av NorgesGruppens leiekontraktsportefølje som består av ca. 2200 leiekontrakter som utgjør ca. 1 800 000 kvm. Vi holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Se www.norgesgruppen.no

NorgesGruppen ASA er et ledende handelsforetak innenfor daglige forbruksvarer. Konsernet representerer en markedsandel på 37,4% av dagligvaremarkedet med ca. 1700 dagligvarebutikker fordelt på blant annet kjedene Meny, Spar, Kiwi, Ultra og Joker. I tillegg har selskapet ca. 600 kiosker og servicebutikker.

FirmaCompass Human Resources for Norgesgruppen
Fylke
SøknadsfristSnarest

Om stillingen
En av Norges største eiendomsbesittere skal investere ytterligere og søker Prosjektsjef

Utvikling og gjennomføring av spennende byggeprosjekter

NorgesGruppen Eiendom står foran utvikling og utbygging av flere utfordrende prosjekter som krever kompetent ledelse. Vi søker derfor etter en prosjektsjef som vil få ansvaret for egen prosjektportefølje fra behov, konsept/skisse-fase, utbygging og frem til leietager flytter inn.

Prosjektsjef vil også bistå med vurderinger i forbindelse med akkvisisjon av nye eiendommer. Prosjektene vil kunne være alle mulige kombinasjoner av handelslokaler, næringsbygg og boliger. Det stilles høye krav til samarbeid og koordinering både internt
i NorgesGruppen og i forhold til eksterne samarbeidspartnere. Prosjektsjef rapporterer til Adm.dir.


Kvalifikasjoner og egenskaper
Søkere må ha høyere relevant utdanning som sivilingeniør/ingeniør/arkitekt, gjerne i kombinasjon med økonomi. Du har erfaring fra prosjektledelse hos entreprenør, rådgivende ingeniør, arkitekt eller byggherre. Du har god økonomisk forståelse og evne til å identifisere og følge opp suksesskriteriene for å kunne levere et vellykket byggeprosjekt. Du må ha evne til å etablere gode og langsiktige relasjoner, samt være initiativrik, utadvendt og fleksibel. Du er forhandlingsvant og har høy gjennomføringsevne.


Kontaktinformasjon
Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass, tlf. 22 00 77 00. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Skriftlig søknad med CV merket ”417” registreres på www.compass.no/jobb snarest.

Stillings ID: 417
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Skøyen

søk stillingen