Byggeleder Elektro

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaKåre Hagen via Rett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Kåre Hagen tilbyr tjenester innenfor hovedområdene prosjekt- og byggeledelse i Norge. Kåre Hagen, med 52 ansatte, har kontorer på Lysaker/Oslo. Selskapet innehar en sterk posisjon i markedet og er engasjert i en rekke betydelige byggeoppdrag for så vel offentlige som private oppdragsgivere.


Kåre Hagen  AS er i kontinuerlig vekst og utvikling gjennom sine kunder og oppdragsmix der offentlige foretak/utbyggere står for ca 90 % av oppdragene. Kåre Hagen ønsker å være toneangivende i utviklingen av gjeldende tjenester, og har en sterk posisjon i markedet. I forbindelse med inngåtte, større rammeavtaler er behovet for bemanning fremtredende, og vi har i denne sammenheng behov for å styrke prosjekt- og byggeledelse med ytterligere kompetanse og kapasitet innen elektrofaget.


Vi trenger byggeleder i elektro for:

  • Administrativ og faglig kvalitetsoppfølging
  • Kvalitetssikre prosesser med hensyn til økonomi, tid og kvalitet
  • Ansvarlig for fremdrift og økonomi i prosjektene
  • Kontrakts- og enterpriseadministrasjon
  • Teknisk oppfølging / kontroll
  • SHA og miljøoppfølging iht. vårt miljøstyringssystem

 

Som byggeleder hos Kåre Hagen forventes utdannelse på bachelor nivå. Byggeleder skal bistå oppdragsansvarlig i å ivareta byggherrens ansvar mht så vel fremdrift som økonomi

Det ønskes erfaring fra administrativt og praktisk prosjektarbeid og fra byggeplass. Det forventes god innsikt i gjeldende standarder og forskrifter.

Du har pondus og gjennomslagskraft for å kvalitetssikre og kontrollere entreprenører/leverandører, samt inneha forhandlingsevner for å takle evt motforestillinger. Du har også teft for mersalg og bygger tillit alle veier i prosjektet og i forhold til oppdragsgiver og kunder.

Du skal håndtere store og kompliserte prosjekter. Team og samarbeid er viktige verktøy sammen med vårt egenutviklede KS-system. Stillingene gir store muligheter og ikke minst egenutvikling i slike store prosjekter.

Vi imøteser din henvendelse. For evt spørsmål, ring Partner Jean Lorange på tlf 48040606.

Vis flere stillinger: