Avdelingsleder Veg, Fredrikstad

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap. Vi er ca 900 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Forretningsområdene har vi delt inn i bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann. Vårt mål er å se helheten og sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. Slik skaper vi langsiktige verdier for samfunnet, brukerne og våre oppdragsgivere. Vi er en del av COWIgruppen, som med ca 6300 medarbeidere internasjonalt gir tilgang til verdifull kompetanse og kapasitet.

FirmaCowi AS
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist17.06.2012

COWI har ca 50 medarbeidere innen fagområdet veg hovedsakelig fordelt på våre vegavdelinger i Oslo, Bergen, Fredrikstad og Trondheim. I tillegg har vi flere medarbeidere innen fagområdet ved flere av våre 21 kontor rundt i landet. Forretningsområdet Veg tilhører divisjon Samferdsel, som i tillegg omfatter forretningsområdene Bane, Bru og konstruksjon og Geoteknikk. Totalt er det ca 120 medarbeidere i divisjonen. 



Vegavdelingen i Fredrikstad har i dag 7 ansatte og er veletablert i markedet og representerer alle fagområder innen vegplanlegging og prosjektering. Vi ønsker å utvide vår virksomhet og styrke vår plass som sentral aktør innen samferdselsfaget i regionen, og søker derfor en person til å lede og videreutvikle avdelingen. Vi ønsker også at du bidrar i videre vekst og utvikling av vårt vegmiljø i Norge.


Ønskede kvalifikasjoner

  • Sivilingeniør eller utdannelse på mastergradsnivå innen veg-/samferdselsfag
  • Minimum 5 års relevant erfaring

 

Vi tilbyr

  • En utfordrende og spennende stilling hvor du får mulighet til å sette preg på avdelingen og dens videre utvikling
  • Personal- og utviklingsansvar
  • Prosjektlederansvar
  • Meget gode faglige utviklingsmuligheter
  • Meget godt faglig og sosialt miljø
  • Mulighet for deltagelse i internasjonale prosjekter

 

Arbeidssted
Fredrikstad

For å bli bedre kjent med COWI
klikk deg inn på www.cowi.no / www.cowi.com

 

Spørsmål om stillingen

Vis flere stillinger: