Sonja Henie vant robotklipper i quiz

Sonja Henie fra Lier stakk av med hovedgevinsten i hage.no’s store vårquiz. Premien er en automatisk gressklipper til en verdi av 11 990 kroner.

Og bare for å gjøre det klart: Det er selvfølgelig ikke den berømte kunstløperen vi snakker om, men hennes navnesøster fra Lier i Buskerud.

Hun ble trukket ut blant 4708 innsendte svar, og hadde korrekt krysset av for at Bjørnstjerne Bjørnson var opphavsmannen til vårdiktet «Jeg velger meg april».

- Nå ble jeg kjempeglad! Og jeg som aldri har vinnerlykke, sier en ganske så overrasket vinner Sonja Henie da hage.no er på tråden for overbringe nyheten.

Robotklipperen av typen Robomow RM 510 vil gjøre god nytte for seg, ettersom Henie bor landlig til på et nedlagt gårdsbruk med store plenarealer.

- Jeg vet rett og slett ikke hvor mye plen vi har til sammen, men det er mye! I dag bruker vi en traktorklipper for å klippe. Robotklipperen vil bli et fint supplement, sier Henie.

Hun er 41 år og bor sammen med samboer og to barn. Hun er glad i være ute og holde på i hagen, både med bed og trær.

- Jeg pleier å starte i ene enden og gå rundt. Når jeg har jobbet meg gjennom hele runden, er det bare å fortsette på neste runde, sier hun.

Robotklipperen leveres av den norske importøren Vanning.no.

I hardtrening mot Birken
Jostein Fuglerud fra Gjøvik vant en valgfri Birken-lisens. Fuglerud, som tidligere i år gikk StafettBirken for Block Wathne, karakteriserer seg selv som «pensjonert skiløper».

̶Nå må jeg legge meg i hardtrening, slik at jeg kan være i toppform til vinterens styrkeprøve, sier Fuglerud.

Han synes quiz er morsomt og har sendt inn svar ved flere anledninger.

Vant hageantrekk
Marianne Storvik fra Bergsøy ble den tredje hovedvinneren og kan innkassere et hageantrekk som består av snekkerbukse og hatt fra Garden Girl.

Populær quiz
Hagequizen gikk over 50 dager, fra midten av april og ut mai. I denne perioden kom det inn hele 4708 svar.

Hver dag har vi trukket ut dagsvinnere som har fått tilsendt en vinkjøler. I tillegg har vi trukket ukevinnere og fire ekstravinnere, som alle har mottatt hagebøker fra Tun Forlag eller hageredskaper fra Fiskars.

Her finner du oversikt over samtlige vinnere i hagequizen.