Bergens mest komplette byggevarehus

Montér-kjeden satser sterkere i Bergen. Utvider med 450 kvadratmeter i oppkjøpte Florvaag Bruks gamle lokaler på Minde

Montér tar nye grep for å markere seg i konkurransen om byggevarekundene. Det nye utsalget inneholder eget kjøkkensenter, garderobesenter samt dør- og vindussenter. Byggevarehuset er nå Bergens mest komplette.

– Vi møter tøff konkurranse og ser viktighet av å være riktig plassert i forhold til andre ledende aktører. Med plassering av kjøkkensenteret på Minde legger vi oss midt i handlegaten og tar med dette opp konkurransen med de andre etablerte aktørene, sier regiondirektør Ole-Jørgen Mo.

Montér Minde er ett av 86 byggevarehus som inngår i byggevarekjeden Montér. Samarbeidet med Sigdal på kjøkken ble besluttet avviklet for to år siden og familieeide danske Aubo ble valgt som leverandør til Montér. Aubo har levert kvalitetskjøkken gjennom 25 år og blir presentert i det nye kjøkkensenteret.

– Vi leverer en stor mengde kjøkken til større byggeprosjekter. I kjøkkensenteret på Minde kan kunder som ønsker å pusse opp eller har kjøpt seg nytt hjem komme og bestemme design og tilvalgsutstyr til kjøkkenet. Med kjøkkensenteret kompletterer vi dessuten tilbudet til både privat- og proffkunder som ønsker å finne mest mulig på ett og samme sted, sier Merethe Søgnebotten som leder kjøkkensatsingen i Bergen.

I dør- og vindussenteret får kundene mulighet til å ta et stort produktutvalg nærmere i øyesyn.

– Folk er opptatt av design. Det gjelder ikke minst utseendet på boligen. Dører og vinduer er bygningens øyne, og vi vil vise et bredt spekter av muligheter for et designbevisst publikum som ønsker valgmuligheter, sier daglig leder Andreas Vold for Montér Minde.

I tillegg til utvidelsen har Montér Minde oppgradert hele byggevarehuset og er nå den mest komplette byggevarehandelen i Bergensområdet.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har mer enn 190 000 medarbeidere i 64 land og en omsetning på over 300 milliarder kroner. I Norge har Optimera 96 utsalgssteder, over 2000 medarbeidere og omsatte i 2011 for vel seks milliarder kroner. Virksomheten er delt i Optimera Proff, Montér, Optimera Industri og Optimera Engros.