Prosjekt Ingeniør - VA

ISS Personalhuset er et av Norges ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper, og er en del av det verdensomspennende Facility Management- selskapet ISS. Vi har erfarne og høyt kvalifiserte medarbeidere, og tilbyr tjenester innen rekruttering, personalutleie og omstilling. Vi er landsdekkende med vel 100 ansatte fordelt på 22 avdelinger. For mer informasjon se www.personalhuset.no

FirmaRambøll Norge via ISS Personalhuset
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist18.06.2012
Rambøll Norge AS - Stavanger

Rambøll Norge as har 1200 medarbeidere fordelt på 28 kontorer. Region Rogaland har per dato 115 medarbeidere, og har nylig flyttet inn i nye lokaler i Hillevåg der både ingeniører, arkitekter og landskapsarkitekter skaper et solid fagmiljø hvor tverrfaglig teamarbeid står sentralt.

 

Du vil få en sentral rolle i selskapets avdeling innenfor samferdsel. Vi søker henholdsvis kandidater til seksjon VA med ansvar for prosjektering, planlegging og oppfølging. Samferdselsavdelingen har i dag 8 medarbeidere fordelt på seksjonene VA, Vei og Landmåling.

Vi søker ambisiøse kandidater som skal være med å bygge opp og etablere en sterk enhet innen fagområdet. Avdelingen vil få en sentral posisjon i selskapets satsning innen samferdsel på Vestlandet og i Agderfylkene og har som målsetting å doble antall ansatte de neste 2 år.

 

Arbeidsoppgaver
  • Planlegging og rådgivning
  • Detaljprosjektering og anbudsdokumentasjon
  • Tverrfaglig samarbeid eksternt og internt med selskapets avdelinger
  • Oppfølging av kunde, entreprenør og leverandør

 

Ønskede kvalifikasjoner
  • Minimum 3 års erfaring innenfor området VA
  • Erfaring fortrinnsvis fra offentlig planlegging eller privat konsulentvirksomhet
  • Ingeniør- eller sivilingeniørutdannelse innen relaterte fag

 

Personlige egenskaper
  • Evner å etablere gode relasjoner eksternt og internt
  • Løsnings- og resultatorientert
  • Rasjonell med gode analytiske evner
  • Teamorientert med evne til å arbeide tverrfaglig

 

Vi tilbyr

Gode utviklingsmuligheter


Rambøll har en inkluderende arbeidsform med samarbeid på tvers av ulike fagfelt, nasjonalt og internasjonalt. Gjennom interne faglige nettverk får våre medarbeidere tilgang til verktøy og faglig støtte som gir grunnlag for å yte gode faglige prestasjoner og til å utvikle egen kompetanse.
Med ca. 28 kontorsteder i Norge vil du få anledning til å flytte til annen lokasjon (eller hospitere) hvis det skulle være interessant på et senere tidspunkt.

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med ISS Personalhuset ved Rådgiver Stine Flø Riksheim på tlf: 982 95 179, stine.flo.riksheim@iss.no. Alle henvendelser blir behandler konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver. Søknadsfrist 18.juni.