38 bedrifter har tatt utfordringen

Så langt har hele 38 bedrifter i byggenæringen tatt utfordringen i gravemaskinlotteriet til inntekt for Norsk Luftambulanse (se oppdatert liste).

AF Anlegg var første bedrift som tok utfordringen fra Norsk Luftambulanse og Pon Equipment og kjøpte samme antall lodd som antall ansatte i bedriften. Nå har hele 38 selskaper tatt utfordringen.

- Vi har nå solgt mer enn 6000 lodd a 100 kr. Jeg snakker selv med mange av selskapene og det er tydelig at mange ser viktigheten av det arbeide Norsk Luftambulanse gjør ikke bare i luften, men også som en av de viktigste institusjonene på utvikling av akuttmedisin i Europa. Dette er forskning som kan redde deg og meg i fremtiden. Sikkerhet er en annen ting, men henger tett sammen. Er bedriften opplyst i hvordan man best kan redde noen uansett om det er hjertesvikt eller en ulykke står man også best på å unngå at situasjonen oppstår, sier Espen Paulseth, markedssjef i Pon Equipment.

Paulseth håper nå at enda flere selskaper i byggnæringen tar utfordringen slik at de når målet om 10 000 solgte lodd innen fristen 12. juni.

- Stor eller liten, entreprenør eller leverandør. Alle er selvsagt velkomne til å være med, sier Paulseth.

Pons markedssjef oppfordrer de som er utfordret, men som ennå ikke har gitt et svar og også andre selskaper som ønsker å være med, til å kontakte han på e-post espen.paulseth@pon-cat.com eller på telefon 90767238.

Under ser du listen over selskaper som foreløpig har tatt utfordring og kjøpt ett lodd per ansatt i bedriften. Premien er en Cat minigraver og målsettingen er å samle inn en million kroner til Norsk Luftambulanse.

AF Anlegg

Gunnar Holth Grusforretning

Orica Norway

RailCom AS

Åsland Pukkverk

Soltvedt Maskin

AF Decom

Byggeindustiren/Bygg.no

AS Forskaling

Litra Grus

Alf Johansen transport

Gjerstad Intera

Risa

Klepp Mek

Rugsland Byggtjenester

Cat Finans

Geir Vågen

Gevir Kommunikasjon

Ramlo Sandtak

Sartor Maskin

Åge Haverstad Maskinentreprenør

Doubloug Entrprenør

Magne Sveen

Carl C Fon

Maskinkraft

M Dobloug

Berthelsen & Garpestad

Marthinsen & Duvholt

Albert Kr Hæhre

Hæhre Entreprenør

Hæhre Gulvstøp

Hæhre Maskinutleie

Hæhre Mekaniske Verksted

Hæhre Auto

Hæhre Bilutleie

TT Anlegg

KA Aurstad

Anlegg og Transport (Bjørgu)